Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim hamile kalan çoğu kadın bu durumu yaşıyormuş reglsine 3 4 gün kala hafif kanaması oluyormuş eğer emrio damarlanmanın çok olduğu yere gömülürse damarlar çatlıyormuş ve hafif kanamalara ve lekelenmelere sebeb oluyormuş...benim geçen ay arkadaşım hamile kaldı reglsine 1 hafta kala böyle bir durum yaşadı

izgilim biraz olsun rahatlamışsındır umarım....
ben de ayın 6 sına kadar çalışacağım gün aşırı....

şimdi iyice kafam karıştı benimde oldu ama ilişkiden sonra geldi azcık benim biz sandık ki adet görüçem ama 4 günüm var olmadım daha yaaaa bana ne oluyor yaaaa offfff yarın kanda baktırmaktan kalanı yalan

dentnurse eğer senden de böyle bir akıntı geldi ise ne mutlu sana ....
belirtilerin hepsi var baksana ...
şimdiden hayırlı olsun...
peki canım sabahları mı ilişkide bulundunuz yoksa akşamları mı.....

şimdi iyice kafam karıştı benimde oldu ama ilişkiden sonra geldi azcık benim biz sandık ki adet görüçem ama 4 günüm var olmadım daha yaaaa bana ne oluyor yaaaa offfff yarın kanda baktırmaktan kalanı yalan
benimde öle oldu ilişkiden sonra başladı hala hafif hafif devam ediyor bencede kesin yaptır test

canımsın yaaa verdiğin bütün bilgiler için çok çok teşekkür ederim Rabbim sana ve benim gibi tüm bekleyenlere en kısa zamanda nasip etsin
az önce sitenin birinde okudum eğer yumurta erken gelişip çatlarsada böyle lekelenme olabiliyormuş....bir dahaki ay daha kontrollü yiyeceğim herşeyi
bende yedim yavrum bu ay incir bal cörek otu karışımı havuc incir kaynattım hepsini yaptım

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
pirenses ...................... 12 Nisan
pembe düş.....................17 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
dileğimm ...................... 21 Nisan
Lalezar.........................22 Nisan
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
nur85............................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri