vesile olur inşaallah , kızlar anlatıyor ya demin belirtileri , beni şu an görseniz; belim ağrıyor,kasıklarım batıyor, göğüslerim şiş ve acıyor,ayrıca uçları kaşınıyor, bacaklarım ağrıyor 🙂 nasıl ama he heee reglin 10. gününde al sana belirtiiiii
güzelim ben diyorum burada eşşekler gibi anırıcam bana ilk defada kanım akmadan bir iyilik olursa..olmaz bana öyle..hiçbirşeyim kolay olmaz benim..iyice bi sürünücem..dizlerimde derman kalmıcak üzülmekten perişan olucam ki ancak o zaman..olursa bak açık açık söylüyorum ne derseniz bana kabulüm..eyvallah dicem..
vesile olur inşaallah , kızlar anlatıyor ya demin belirtileri , beni şu an görseniz; belim ağrıyor,kasıklarım batıyor, göğüslerim şiş ve acıyor,ayrıca uçları kaşınıyor, bacaklarım ağrıyor 🙂 nasıl ama he heee reglin 10. gününde al sana belirtiiiii
🙂ilahi desennnn çok güldürdün beni... kız onlar senin yumurtlamandır 🙂
inşallahhhhhhhhh bütün bu belirtiler bu ay sana yapışırrrrrrr ve bir bakmışız bebişin gelmişşşşşşş, ayyy ne güzel inşallah.
canım alakası yok yaaa öyle düşünme... benim regl belirtilerimle aynıydı yani gerçekten hiç beklemiyordum. hiç belli olmaz. inşallahhhhh gelmiştir meleğinnn
güzelim ben diyorum burada eşşekler gibi anırıcam bana ilk defada kanım akmadan bir iyilik olursa..olmaz bana öyle..hiçbirşeyim kolay olmaz benim..iyice bi sürünücem..dizlerimde derman kalmıcak üzülmekten perişan olucam ki ancak o zaman..olursa bak açık açık söylüyorum ne derseniz bana kabulüm..eyvallah dicem..
canımmmmm ben de senin gibiyim..... bu güne kadar her işim geç oldu. iş,eş, bebek gibi. ama şimdi geriye bakıp düşününce hepsi hayırlı zamanda ve daha güzel oldu. inşallahhhh senin de öyle olur ve bebeğin hayırlısıyla gelir de burada çocuk bayramını kutlarız.