Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşgeldin canımmmm pre-seed li çalışman başlıyormuş, hadi bakalım allah yardımcın olsunnnn

vesile olur inşaallah , kızlar anlatıyor ya demin belirtileri , beni şu an görseniz; belim ağrıyor,kasıklarım batıyor, göğüslerim şiş ve acıyor,ayrıca uçları kaşınıyor, bacaklarım ağrıyor 🙂:24::24: nasıl ama he heee reglin 10. gününde al sana belirtiiiii

realist arkadaşım benim , bende senin gibiyim , ne hissediyorsam o , hiç kendimi umutlandırayım ,pozitif düşüneyim yapamıyorum 🙂
güzelim ben diyorum burada eşşekler gibi anırıcam bana ilk defada kanım akmadan bir iyilik olursa..olmaz bana öyle..hiçbirşeyim kolay olmaz benim..iyice bi sürünücem..dizlerimde derman kalmıcak üzülmekten perişan olucam ki ancak o zaman..olursa bak açık açık söylüyorum ne derseniz bana kabulüm..eyvallah dicem..

hoşgeldin canımmm
hoşbulduk gülüm nasılsın yarın meleğinle karşılaşacakmışsın......aayyyy ne heyacan verici ne güzel......
desenciğim kuşum preesedin ulaşmış hadi gülüm inşallah.....ilk favorim sensin...
şehnaz gülüm şafak aydınlık demek....ohhh ooohhh az kalmış inşallah meleğin seninledir
canlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi

vesile olur inşaallah , kızlar anlatıyor ya demin belirtileri , beni şu an görseniz; belim ağrıyor,kasıklarım batıyor, göğüslerim şiş ve acıyor,ayrıca uçları kaşınıyor, bacaklarım ağrıyor 🙂:24::24: nasıl ama he heee reglin 10. gününde al sana belirtiiiii

🙂 ilahi desennnn çok güldürdün beni... kız onlar senin yumurtlamandır 🙂
inşallahhhhhhhhh bütün bu belirtiler bu ay sana yapışırrrrrrr ve bir bakmışız bebişin gelmişşşşşşş, ayyy ne güzel inşallah.

güzelim ben diyorum burada eşşekler gibi anırıcam bana ilk defada kanım akmadan bir iyilik olursa..olmaz bana öyle..hiçbirşeyim kolay olmaz benim..iyice bi sürünücem..dizlerimde derman kalmıcak üzülmekten perişan olucam ki ancak o zaman..olursa bak açık açık söylüyorum ne derseniz bana kabulüm..eyvallah dicem..
tamam bacım yazdım bir kenara dicem ama zaten yazılı hadi bakalım teste 1 hafta kaldı
kıssss ne diyon bacım öleeeeeee........ yok yok biz böle giderse kesin balataları sıyıracaz

canımmmmm ben de senin gibiyim..... bu güne kadar her işim geç oldu. iş,eş, bebek gibi. ama şimdi geriye bakıp düşününce hepsi hayırlı zamanda ve daha güzel oldu. inşallahhhh senin de öyle olur ve bebeğin hayırlısıyla gelir de burada çocuk bayramını kutlarız.

hoşbulduk gülüm nasılsın yarın meleğinle karşılaşacakmışsın......aayyyy ne heyacan verici ne güzel......
desenciğim kuşum preesedin ulaşmış hadi gülüm inşallah.....ilk favorim sensin...
şehnaz gülüm şafak aydınlık demek....ohhh ooohhh az kalmış inşallah meleğin seninledir
canlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi

evet canım yaaaa yarın karşılaşma var çok heyecanlıyım ama bir o kadar da tedirginim. inşallah mercimeğim çooookkk iyidir. öptüm canımmm

Geri