sılam_nisa Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.361 Lara74' Alıntı: Yok canim,ben almim🙂Daha adetliyim ve ondan sonrada ameliyat olup düsüklerimin sebebini ögrenmeden hamile kalip bebegimi tekrar düsürme riskine girmek istemiyorum.Ama hayirlisiyla bi ameliyatimi oliim,ondan sonra konusuruz bu teklifini🙂 Genişletmek için tıkla ... canım yazılarını okumuştum çağrımı ameliyattan sonrası için say tamam Rabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşup bebişle kucağını doldursun inşallahhhh
Lara74' Alıntı: Yok canim,ben almim🙂Daha adetliyim ve ondan sonrada ameliyat olup düsüklerimin sebebini ögrenmeden hamile kalip bebegimi tekrar düsürme riskine girmek istemiyorum.Ama hayirlisiyla bi ameliyatimi oliim,ondan sonra konusuruz bu teklifini🙂 Genişletmek için tıkla ... canım yazılarını okumuştum çağrımı ameliyattan sonrası için say tamam Rabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşup bebişle kucağını doldursun inşallahhhh
M mrs m. Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.362 ayyüzlü' Alıntı: bu agrıyla ben nasıl calışmalara girecem Genişletmek için tıkla ... canım yaaaa çok o zaman ağrın... valla bilemiyorum istersen yarın doktora görün.
ayyüzlü' Alıntı: bu agrıyla ben nasıl calışmalara girecem Genişletmek için tıkla ... canım yaaaa çok o zaman ağrın... valla bilemiyorum istersen yarın doktora görün.
sılam_nisa Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.363 Lara74' Alıntı: Kiz hem sabah olmaz.O kadar erken calisamam.Benim herif saat 5 te evden cikiyor ise gitmek icin.Sabahin köründe hayatta olmaz Genişletmek için tıkla ... kıs benimkide 7de iş başı yapıyo ben 3te kaldırıyom valla o benden azimli
Lara74' Alıntı: Kiz hem sabah olmaz.O kadar erken calisamam.Benim herif saat 5 te evden cikiyor ise gitmek icin.Sabahin köründe hayatta olmaz Genişletmek için tıkla ... kıs benimkide 7de iş başı yapıyo ben 3te kaldırıyom valla o benden azimli
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.364 sevilay76' Alıntı: canım yazılarını okumuştum çağrımı ameliyattan sonrası için say tamam Rabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşup bebişle kucağını doldursun inşallahhhh Genişletmek için tıkla ... sagolasin canim,Allahim hepimizin kucaklarini doldursun insallah.
sevilay76' Alıntı: canım yazılarını okumuştum çağrımı ameliyattan sonrası için say tamam Rabbim hayırlısıyla sağlığına kavuşup bebişle kucağını doldursun inşallahhhh Genişletmek için tıkla ... sagolasin canim,Allahim hepimizin kucaklarini doldursun insallah.
sılam_nisa Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.365 ayyüzlü' Alıntı: bu agrıyla ben nasıl calışmalara girecem Genişletmek için tıkla ... canım yarın bi doktoruna git çatlama olduysa test yapar çıkarır üşütmedense bihal çaresine bakılır.
ayyüzlü' Alıntı: bu agrıyla ben nasıl calışmalara girecem Genişletmek için tıkla ... canım yarın bi doktoruna git çatlama olduysa test yapar çıkarır üşütmedense bihal çaresine bakılır.
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.366 mrs m.' Alıntı: canım yaaaa çok o zaman ağrın... valla bilemiyorum istersen yarın doktora görün. Genişletmek için tıkla ... evet canım cok yaaa
mrs m.' Alıntı: canım yaaaa çok o zaman ağrın... valla bilemiyorum istersen yarın doktora görün. Genişletmek için tıkla ... evet canım cok yaaa
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.368 sevilay76' Alıntı: [sıze=4]canım yarın bi doktoruna git çatlama olduysa test yapar çıkarır üşütmedense bihal çaresine bakılır.[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :s:s:s:s doktoramı kayın peder beni keser her hafta doktoramı gidecen der
sevilay76' Alıntı: [sıze=4]canım yarın bi doktoruna git çatlama olduysa test yapar çıkarır üşütmedense bihal çaresine bakılır.[/sıze] Genişletmek için tıkla ... :s:s:s:s doktoramı kayın peder beni keser her hafta doktoramı gidecen der
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.369 sevilay76' Alıntı: kıs benimkide 7de iş başı yapıyo ben 3te kaldırıyom valla o benden azimli Genişletmek için tıkla ... Gece 3 te mi kaldiriyon?Allah iyiligini versin giizzzÖldürdün beni gülmekten...
sevilay76' Alıntı: kıs benimkide 7de iş başı yapıyo ben 3te kaldırıyom valla o benden azimli Genişletmek için tıkla ... Gece 3 te mi kaldiriyon?Allah iyiligini versin giizzzÖldürdün beni gülmekten...