sılam_nisa Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.371 Lara74' Alıntı: Gece 3 te mi kaldiriyon?Allah iyiligini versin giizzzÖldürdün beni gülmekten... Genişletmek için tıkla ... HERŞEY BEBE İÇİN benim suçum yok zaten sıpa gelsin acısını çıkarcam ısırcam bacaklarını
Lara74' Alıntı: Gece 3 te mi kaldiriyon?Allah iyiligini versin giizzzÖldürdün beni gülmekten... Genişletmek için tıkla ... HERŞEY BEBE İÇİN benim suçum yok zaten sıpa gelsin acısını çıkarcam ısırcam bacaklarını
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.372 ayyüzlü' Alıntı: :s:s:s:s doktoramı kayın peder beni keser her hafta doktoramı gidecen der Genişletmek için tıkla ... Nasil insanmis senin kayin pederde canim?Insan keyfi gitmezki zaten Dr a.Allahim yardimcin olsun senin o zaman canim.
ayyüzlü' Alıntı: :s:s:s:s doktoramı kayın peder beni keser her hafta doktoramı gidecen der Genişletmek için tıkla ... Nasil insanmis senin kayin pederde canim?Insan keyfi gitmezki zaten Dr a.Allahim yardimcin olsun senin o zaman canim.
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.373 Lara74' Alıntı: Nasil insanmis senin kayin pederde canim?Insan keyfi gitmezki zaten Dr a.Allahim yardimcin olsun senin o zaman canim. Genişletmek için tıkla ... alıştım canım ya ama napyım allahım büyükyür tabikide o bunları görür
Lara74' Alıntı: Nasil insanmis senin kayin pederde canim?Insan keyfi gitmezki zaten Dr a.Allahim yardimcin olsun senin o zaman canim. Genişletmek için tıkla ... alıştım canım ya ama napyım allahım büyükyür tabikide o bunları görür
Lara74 Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.374 sevilay76' Alıntı: HERŞEY BEBE İÇİN benim suçum yok zaten sıpa gelsin acısını çıkarcam ısırcam bacaklarını Genişletmek için tıkla ... Haklisin canim,bebek icin herseye deger.Her zahmete katlanilir🙂Senin ilk bebegin olacak dimi?
sevilay76' Alıntı: HERŞEY BEBE İÇİN benim suçum yok zaten sıpa gelsin acısını çıkarcam ısırcam bacaklarını Genişletmek için tıkla ... Haklisin canim,bebek icin herseye deger.Her zahmete katlanilir🙂Senin ilk bebegin olacak dimi?
sılam_nisa Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.376 Lara74' Alıntı: Haklisin canim,bebek icin herseye deger.Her zahmete katlanilir🙂Senin ilk bebegin olacak dimi? Genişletmek için tıkla ... evet nasip olursa ilk bebeğim olacak düşündükçe içim içime sığmıyor heyecandan ah bi geseee
Lara74' Alıntı: Haklisin canim,bebek icin herseye deger.Her zahmete katlanilir🙂Senin ilk bebegin olacak dimi? Genişletmek için tıkla ... evet nasip olursa ilk bebeğim olacak düşündükçe içim içime sığmıyor heyecandan ah bi geseee
M mrs m. Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.378 canlarım çıkmam gerekiyor, kendinize iyi bakın...görüşürüz. dilaracım kalbim seninle, seni çoookk merak ettim. öpüyorum canım.
canlarım çıkmam gerekiyor, kendinize iyi bakın...görüşürüz. dilaracım kalbim seninle, seni çoookk merak ettim. öpüyorum canım.
sılam_nisa Hamiş Melek 19 Nisan 2010 #49.379 mrs m.' Alıntı: canlarım çıkmam gerekiyor, kendinize iyi bakın...görüşürüz. dilaracım kalbim seninle, seni çoookk merak ettim. öpüyorum canım. Genişletmek için tıkla ... yarın minik meleğin haberlerini bekliyozzz çokk öpt
mrs m.' Alıntı: canlarım çıkmam gerekiyor, kendinize iyi bakın...görüşürüz. dilaracım kalbim seninle, seni çoookk merak ettim. öpüyorum canım. Genişletmek için tıkla ... yarın minik meleğin haberlerini bekliyozzz çokk öpt
AyYuzlu Daimi Üye Üye 19 Nisan 2010 #49.380 mrs m.' Alıntı: canlarım çıkmam gerekiyor, kendinize iyi bakın...görüşürüz. dilaracım kalbim seninle, seni çoookk merak ettim. öpüyorum canım. Genişletmek için tıkla ... güle gğle canımmm
mrs m.' Alıntı: canlarım çıkmam gerekiyor, kendinize iyi bakın...görüşürüz. dilaracım kalbim seninle, seni çoookk merak ettim. öpüyorum canım. Genişletmek için tıkla ... güle gğle canımmm