Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok canim benim ameliyat hem alt taraftan hemde karindan.Yani hem Bauch hem Gebärmutterspiegelung.Belkide gercekten vardir gidememende bir hayir,belkide gercekten hamile gideceksindir.Benimde ameliyatim iki oldu ertelendi.Mutlaka bir hayir var bunda.Benim esiminde yasli bi anneannesi var.Cok tatli.Kendisi 13 tane cocuk dogurmus.8 tanesi hayatta.Beni her gördügünde soruyor kizim kac cocugun var diye,ben bir deyince inanamiyor.Bayiliyorum ona🙂

aayyy canım benim yaaaaa...birb,rimize ettiğimiz bu dualar bize dahada güç veriyor hatta başkasına dua ederken bile insanın kendi içi ferahlıyor birbirimizden duaları eksik etmeyelim
Etmezmiyim canim benim?Hele senin gibi güzel dua eden birini daha önce hic tanimadim.Nerden aklina geliyor bu sözler anlamadim🙂
Insallllaaaahhhhhhhhhhhh,,, hay azin bal yesin, kucagin bebeklerle dolsun..
Amin canim,hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insallah🙂

Allah (cc), kulunun çok istediği bir şeyi ona vereceği zaman ilk önce rüyalarında verirmiş....kulum artık yaklaştın...diye...
inşallah sende artık meleğine yaklaşmışsındır

ayyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel sözler bunlarrr, insallahhh canim yaaa, allahimda biliyor ya coookk ama coook istiyorumm, buay 4. ayim... acikcasi bukadar sürceni tahmin etmemistim... Insallah hepimiz yavrularimizi kucagimiza en kisa zamada aliriz. ( kisa derken 9 ay 10 gün )

aayyy bacım aammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

benim en yakin arkadasimda Gebärmutter- bauchspiegelungdan 1 ay sonra hamile kaldi... bakarsin ameliyata gitmeden hamile kalirsin, oda olabilir, herseyin hayirlisi olsun canim yaaa, ama sende hissediyorum... senden yakinda iyi bi habe gelcek.. senden ve Izgilden... senin kizin izgilin oglu olcak, icimden öyle geciyor...
benim babaannede öyle, 8 tane falan olmus herhalde, 5 yasamis... herseferinde bana dogur dogur diye israr ediyor... bilmiyorki

hakkat bacım ya onun ağzından çıkarıp kendi ağzıma sokasım geliyor heeeee baksana ne kadarda iştahlı emiyor

Ben emzikli bebeklere zaten oldum olasi hasta olurum.Oglum dogmadan önce özenip bir sürü emzik almistim.Ama bizim oglan 7 ay boyunca hic birini agzina koymamisti.Yedinci ayindan sonra israrlarimla anca alistirabildim