Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya canim insallah Izgilimin ve senin ve hic olmayan arkadaslarimin benden önce olur.Benim ameliyattan önce hamile kalmam pek iyi olmaz.Yine düser diye cok korkuyorum.Dilaradan haberin vardir sanirim.Simdi o yeni bi dr buldu,banada adresini verdi,orayada görünecem.Bir daha düsük olmamasi icin elimden geleni yapmaliyim hamile kalmadan önce.Cünkü sanirim bu benim son sansim...

ay dilarama okadar üzüldümki anlatamam. gec olsun ama kötü seyler olmasin. evt sen önce ameliyati ol, hem icinde biraz rahatlar. Son sans deme yaaa, eni$tenin dedigi gibi 2 den sonra 3ü bekliyoruz senden 🙂):bebem:

evet canım ikiside birbirine bağlı konular ikiside olmadan olmuyor

günaydın kuşum hoşgeldin....benim uzman meleğim araştırmacı güzelim nasılsın bakiiiiiiim

ay ay şu dilin tatlılığına bi bakın...
sabah sabah ilaç gibi geldin kuzucuğum..
çok iim tatlım moralim de harika hava güzel...
sağlığım yerinde çok şükür daha ne olsun..
..............:baby:bebek olsun sağlıklısından:baby:.........

:kiss::kiss:

kuzucuğum ben de hep ikiz bebek sahibi olacakmışım gibi geliyor...
nedendir bilmiyorum....
ama çörek otu kullananlarda çoğul gebelik şansı olabiliyormuş..
bide klomen kullananlarda canım...
ben de bu ay çörek otu kullandım bakalım kaçar tane doğuracağız..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
benim bu aya dair nedense pek umudum yok o yüzden bu ayın hemen bitmesini biran önce diğer ayın çalışmalarının başlamasını istiyorum....incirdenmi vazgeçsem yoksa baldanmı biliyorum ikisi fazla geldi sanırım metabolizmam bozuldu resmen heeee

ahhh canımıniçi yaaaa bu sözleri duymak bile yetiyor insana inşallah bacım inşallah benimde hep içimden erkek geçiyor hemde ikiz erkek zaten böle incir yemeğe devam edersem ikiz değil üçüz bile olabilir
Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versinde
Amin canim rabbim evladinda herseyinde hayirlisini versin insallah🙂
canımıniçi bencede senin için en doğru karar bu...tekrar tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaktansa sebebini öğrenip tedavi olmak ve daha sağlıklı bi hamilelik geçirmek daha iyi
Bir daha buna dayanabilecegimi sanmiyorum.Oglumda cok fena üzülüyor.Aslinda son düsügümden sonra bebek fikrinden vazgecmistim ama 4 sene gecti üstünden ve son bir kez denemeye karar verdik.Hayirlisi olur insallah.

ay ay şu dilin tatlılığına bi bakın...
sabah sabah ilaç gibi geldin kuzucuğum..
çok iim tatlım moralim de harika hava güzel...
sağlığım yerinde çok şükür daha ne olsun..
..............:baby:bebek olsun sağlıklısından:baby:.........
oooyyy ooyyy ooyyyy burada herkes birbirinin ilacı sanırım herşey çok rahat paylaşılıyor herkes dinleyip yardım etmek istiyor iyiki varsınız canlarım benim asprinlerim vermidonların majeziklerim folic acidlarim vitaminlerim kalsiyumlarım minarallerim oooyyy oooyyyy

selamlaar fıstıklar..
nasılsınız bakalım canlarım..
güzel gelişmeler var mı bakayım...
beni sorarsanız ben de çok iim canlarım
sizleride çok özledim......
Hosgeldin Azadecim🙂
ay dilarama okadar üzüldümki anlatamam. gec olsun ama kötü seyler olmasin. evt sen önce ameliyati ol, hem icinde biraz rahatlar. Son sans deme yaaa, eni$tenin dedigi gibi 2 den sonra 3ü bekliyoruz senden 🙂):bebem:
Tekrar düserse son sans diyorum canim.Yok eger bir caresi bulunurda hersey yolunda giderse neden olmasin🙂

Amin canim rabbim evladinda herseyinde hayirlisini versin insallah🙂

Bir daha buna dayanabilecegimi sanmiyorum.Oglumda cok fena üzülüyor.Aslinda son düsügümden sonra bebek fikrinden vazgecmistim ama 4 sene gecti üstünden ve son bir kez denemeye karar verdik.Hayirlisi olur insallah.
inşallah bacım inşallah Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçeni size hayırlı eylesin

Geri