izgil85
Hamiş Melek
hoşgeldin cevizli lokumum nasılsınKızlaaarr ben geldim! nasılsınız bakalım?
hoşgeldin cevizli lokumum nasılsınKızlaaarr ben geldim! nasılsınız bakalım?
inşallah bacım inşallah Rabbim tez zamanda gönlünüzden geçeni size hayırlı eylesin
insallah caresi bu ameliyattirda, hersey yoluna girerde, bizim oglana iki kardes birden gelir![]()
hoşgeldin cevizli lokumum nasılsın

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

azade bacım tabii yinede içimde yeşil ışıklar var ama birkaçgün daha geçsin bakalım neler gelişecek zaten hamilesem biraz daha belli eder kendini çok düşükte olsa yine bir ihtimal bakalım nasip artık
balı zaten tarçınlı ve çörek otlu yedim belki 1 kase yemisimdir bol bolda incir yedim ama ......... bakalım sonuç ne olacak regl olursam herkese sınırlı yiyin derim eğer hamilesem herkesin ağzına avuç avuç ben sokarım hheehhheehhh
bende iyiyim kuşum buralardayım hep görüldüğü gibi......Sağol ballı lokmam ii,sen nasılsın
Cozycim hosgeldin canim.Umarim iyisindir.Kızlaaarr ben geldim! nasılsınız bakalım?

Aynen canim,Allahim sagliklisini ve hayirlisini versin.Bence hic fark etmez.Oglum bile öyle diyor.Yeterki kardesim olsunda kiz erkek fark etmez diyor.Ben hamileyken kiza cok özeniyordum.Ne bileyim cici cici giydirirsin süslersin diye ama oglum dogduktan sonra oglumu 100 kiza degismem🙂Oyy cok özledim,okuldan gelinceye kadar bile hasretinden ölüyorum🙂
Cozycim hosgeldin canim.Umarim iyisindir.
Canlarim ben cikiyorum.Isim cok bugün.Telefon isleri,ev isleri,alisveris isleri...Hepiniz Allaha emanet olun.Öpüyorum siziii![]()