Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim bu aya dair nedense pek umudum yok o yüzden bu ayın hemen bitmesini biran önce diğer ayın çalışmalarının başlamasını istiyorum....incirdenmi vazgeçsem yoksa baldanmı biliyorum ikisi fazla geldi sanırım metabolizmam bozuldu resmen heeee

kuzum sen adet oldun mu ......YOK
neden bu ay ümiden yok o zaman adet olmadığına göre hala çalışmalarının devam etmesi lazım.
üstelik sende lekelenmeler olmuştu....hamileleik belirtisi değil midir bu....
bak ben senden çok ümitliyim üstelik çoğul bir gebelik...:Laie_23:
sen Allahtan 1 tane isterken Allah sana 2 tane birden verecek inşallah....
çünkü çoğul gebeliği olanlar hamilelik belirtisini hem daha erken yaşarlar hem de daha yoğun...
sendeki erken lekelenmenin nedeni de budur bence canım....
sen balı bırakma bal her derde devadır unutma canım....hatta içine biraz da tarçın koyar isen daha ii olur...

Desen canımcım bende senin aldığın satıcıdan almıştım preseedi satıcımız aynı olduğuna göre o halde ovulasyon testlerimizde aynıdır sen nasıl yaptın testi?..

Önce saglik, kiz erkek farketmez ama... allah biliyorya bende erkek istiyorum...

Aynen canim,Allahim sagliklisini ve hayirlisini versin.Bence hic fark etmez.Oglum bile öyle diyor.Yeterki kardesim olsunda kiz erkek fark etmez diyor.Ben hamileyken kiza cok özeniyordum.Ne bileyim cici cici giydirirsin süslersin diye ama oglum dogduktan sonra oglumu 100 kiza degismem🙂Oyy cok özledim,okuldan gelinceye kadar bile hasretinden ölüyorum🙂

azade bacım tabii yinede içimde yeşil ışıklar var ama birkaçgün daha geçsin bakalım neler gelişecek zaten hamilesem biraz daha belli eder kendini çok düşükte olsa yine bir ihtimal bakalım nasip artık
balı zaten tarçınlı ve çörek otlu yedim belki 1 kase yemisimdir bol bolda incir yedim ama ......... bakalım sonuç ne olacak regl olursam herkese sınırlı yiyin derim eğer hamilesem herkesin ağzına avuç avuç ben sokarım hheehhheehhh

Geri