Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Desen canımcım bende senin aldığın satıcıdan almıştım preseedi satıcımız aynı olduğuna göre o halde ovulasyon testlerimizde aynıdır sen nasıl yaptın testi?..

dün akşam yaptım ilkini , plastik bardağa idrarımı alıp , çubuğu çizgiye kadar idrara batırdım ,10 sn. beklettim..Sonra çıkarttım , 5 dk. bekledim tek çizgi idi....

Azade,Desen Hoşgeldiniz cicişkolaaarrr

hoşbulduk

anaaaaa tamam o zaman ben rahatça öleyim bari...hem nasıl olsa helva yapanımda var ooooo gözüm açık gitmez kıssssss ama bak helvam sütlü irmik helvası olsun çok severim heeeeeee anlaştıkmı bacım

benimde içim dışım incir oldu bu sabah kusacaktım nerdeyse yaa , o kadar sancım var ki dünden beri, yumurtalıklarım bacaklarıma indi sanki, iki büklüm geziyorum sancıdan , incirler yumoşları kocamaaaan yaptı galiba 🙂

izgiiiilll korkudan listeyi taşıdın dimi hemeeennn,ben gelince...

anaaaaa tamam o zaman ben rahatça öleyim bari...hem nasıl olsa helva yapanımda var ooooo gözüm açık gitmez kıssssss ama bak helvam sütlü irmik helvası olsun çok severim heeeeeee anlaştıkmı bacım

Ayy Allah korusun izgilişkoooooommm daha sen hamile kalacan,başın dönecek miden bulanacak,9 ay 10 gün ay belim ağrıyo ay sırtım ağrıyo deyip ahlayıp vahlayacan,sonra doğuracan,sabahlara dek uykusuz kalacan,2 saatte bir kalkıp kalkıp emzirecen,gazı olcak gazını çıkaracn hatta bazen kalkmak istemeyip kocanı uyandıracan,sen kalk ben kalk kavgası yapacaaan ohooo daha çok işin var çoooooooooookkkk hemen nereye gidiyon dur bakalım gönderen kim? ne demişler bugünün işini yarına bırakma ee bırakma sende ozaman

Son düzenleme:
heeeee bacım aynen dediğin gibi oldu hemen taşıdım heehhheehhre
benim de öle olmuştu kasıklarımın sancısı bacaklarıma inmişti bazı anlar zor adım atıyordum ama lekelerden sonra bıraktım zaten olan olmuştur artık....incirin faydası çoook tartışmasız....ama ballı tarçınla karışınca fazla geldi sanırım kıssssss hadi bakiiiim ilk favorimsin unutma çallış bacım sen teste takılma gün aşırı ilişki

aayyyyyyy inşalllah bacım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kuzucuğum senin adet tarihin ne zamandı canım...
30 nisan bebeeeeem daha 10 gün var yaaaaaaaaaaaaaaaa