zaten 4 gün yumurtuluyoruz cnm o 4 gün icinde tutturmus olabilirisn hadi insallah öyle olmustur bebeim ama yinede fazla kaptirma kendini sonradan üzülmemen icin diyorum askomama 1 hafta içinde yumurtlama döllenme yerleşme olması imkansız gibi geliyor tabi yinede Rabbim bilir o ol deyince imkansız diye birşey yoktur
canımsın yaaaaaa öpüyorum kuşum seni benimde dualarımseninle canımıniçi
son regl tarihim 2 nisan 28 günlük döngüm var, 7 gün süren adetim....tam 14.gün başladı yani reglim bitti 1 hafta sonra başladı
ben bugün balik patates kizartcam cnm haklisin valla hergün hergün ne yapak diye düsünüyoz erkekler saniyorki kadinalr evde yan gelip yatyor ama nerdee🙂kısssss ne yemeği yapacan bacım söleee bakiiiim hergün hergün bıkıyorum yaaaaa ne piirsem ne pişirsem sizdede öle oluyomu
yok bacım yaaaa kaptırmam....en azından regl olursam bana iyibir ders olur öyle ne var ne yok önüme geleni bir daha yemem:küstüm:zaten 4 gün yumurtuluyoruz cnm o 4 gün icinde tutturmus olabilirisn hadi insallah öyle olmustur bebeim ama yinede fazla kaptirma kendini sonradan üzülmemen icin diyorum askom
zaten 4 gün yumurtuluyoruz cnm o 4 gün icinde tutturmus olabilirisn hadi insallah öyle olmustur bebeim ama yinede fazla kaptirma kendini sonradan üzülmemen icin diyorum askom
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ...
ceeee
hg bööööööööööööööben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ...
ceeee
olurmu bitanem benim sen önlemini aliyorsun tedbir senden takdir allahtan birsey sebeb olcak iste hamis olmana bakalim belkide bunlar sebebin olcak askom dileirm allahtan buay hamis olursun cnm aminnnnnnnnnyok bacım yaaaa kaptırmam....en azından regl olursam bana iyibir ders olur öyle ne var ne yok önüme geleni bir daha yemem:küstüm:
evet bacım haklısın zaten benim için çooooook düşük bir ihtimal bu ama yinede ihtimal...gelecek ay daha dikkatli olacağım yediğim içtiğim şeyler konusundaCanım benim 3-4 günde rahme ilerleme süresini düşünürsek adetinden sonraki 2-3 günde yumurtlamışsan belki olabilir. Bide benim bildiğim yerleşme kanaması adete çok yakın günlerde oluyor ve bu kadar uzun sürmüyor.Üzerine görüyorsun desek adet dönemin değil.
heeeeeyyyyttttt bacım hoşgeldin kısssss foruma girişin bile bambaşka canımben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm ...
ceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?