Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet bitanem hep burdasın aksilik ben geliyuorum sen ya çıkmş yda çıkıcak oluyosunn :kiss:

kzzzzzzzzzzzzz izgilllllllllllllll bide bağirıyomuşsun
hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye hadi bakalım göğüslerimn haber veriyodur inş

kııııızzzzzz hamişmisin yoksaaa .......hayırdır inşallahhhh:dp178:
hepinizin dualarına ihtiyacım var kızlar bilmiyorum....çok düşük bir ihtimal olsada ben bu durumu inanmak istiyorum hatta inanıyorum evet evet yaaaaa inanıyorum.........regl olursam kesin yıkılırım ölürüm intihar ederim romayı tekrar yakarım heeeee

azade bacım yaaaa bende bu duruma çok pisssss inanmak istiyorum ama ne bileyim imkansız gibi bir şey lekelenmelerim bir azalıp bir atıyor dün azdı bitiyor galiba dedim bugün yine arttı göğüs uçlarıma bir anlık acı saplanıyor 5 dk sonra bişi kalmıyo dün sadece sağ göğsümdü bugün ikiside kasıklarımda batmalar alt karın bölgemdede öksürdüğümde yada hapşurduğumda seğirmeler var...kafam çok karışıtı daha reglime 10 gün var bilmiyorum kuzucuğum

kız bak herkes aynı şeyi söylüyor bu adet belirtisi değil resmen hamileleik belirtisi canım sen resmen bütün hamileleik belirtilerinmi taşıyorsun sadece adet gügünün gecikmesi kaldı...
bide nedense bana çoğul gebelikmiş gibi geliyor baksana adete 10 gün varken belirtiler başladı.....kuzuuuuuuu hamişsin sen cidden!!!!!!!!!!!:kiss::kiss:

Kızlar bişey sölim mi. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. Gebeliklerin %50 si adet dönemine kadar sonlanıyormuş. Bir keresinde benim yumurtlamdan bir gün sonra göğüslerim davul gibi şişmeye başladı ama çok fena, dokunamıyordum, aşılamada bile hormon aldığım halde o kadar değildi. Aynı gün başım ağrıdı. Belim kopuyordu ağrıdan. Sonra yolculuğa çıkmam gerekti yolcuğun ertesi günü göğüslerimdeki şişlik azalmaya başladı belim ağrımaya devam etti. Ne oldu bilmiyorum ama o ay bende değişik birşeyler oldu.Sonuç regli oldum tabi. Ama o ay ben çok yakınımdaki birinin gebe olduğunu öğrenmiştim kendimi çok hırpaladım işte böyle ...
benimde 2 gündür müthiş baş ağrım vardı ama bugün pekyok resmen iki elimin arasında tutuyordum kafamı offff yaaaaaaaa delirmemek elde değil

azade bacım yaaaa bende bu duruma çok pisssss inanmak istiyorum ama ne bileyim imkansız gibi bir şey lekelenmelerim bir azalıp bir atıyor dün azdı bitiyor galiba dedim bugün yine arttı göğüs uçlarıma bir anlık acı saplanıyor 5 dk sonra bişi kalmıyo dün sadece sağ göğsümdü bugün ikiside kasıklarımda batmalar alt karın bölgemdede öksürdüğümde yada hapşurduğumda seğirmeler var...kafam çok karışıtı daha reglime 10 gün var bilmiyorum kuzucuğum

İzgilciğim inş hamilesindir ama o yediğin şeyler hormonlarını zıplattığı için bi şeyler olmuş olabilir. Hayırlısı olsun

Kızlar bişey sölim mi. Bence adetinizin geçmesini bekleyin. Gebeliklerin %50 si adet dönemine kadar sonlanıyormuş. Bir keresinde benim yumurtlamdan bir gün sonra göğüslerim davul gibi şişmeye başladı ama çok fena, dokunamıyordum, aşılamada bile hormon aldığım halde o kadar değildi. Aynı gün başım ağrıdı. Belim kopuyordu ağrıdan. Sonra yolculuğa çıkmam gerekti yolcuğun ertesi günü göğüslerimdeki şişlik azalmaya başladı belim ağrımaya devam etti. Ne oldu bilmiyorum ama o ay bende değişik birşeyler oldu.Sonuç regli oldum tabi. Ama o ay ben çok yakınımdaki birinin gebe olduğunu öğrenmiştim kendimi çok hırpaladım işte böyle ...

Ve bu belirtileri yaşarken adetime 10 gün vardı. Zaten siteylede erken gebelik belirtilerini araştırıken tanıştım

azade kıssss eğer hamişsem ve kızım olursa ismini azademi koysam ne dilerim bütün söyledik Rabbim dua niyetiyle kabul eylerde bende hamiş olurum Rabbim hepimize nasip etsin(amiiiin)

Geri