günaydın kızlar,nurcum iyiyim sağol,neyse ki sabah ağrım geçti,ama üç saat uyumuşumdur🙁sonu ii olur inş.cnm süper hala olmamışın,hadi bakalım inş bebişimiz geliyor.
günaydın kızlar,nurcum iyiyim sağol,neyse ki sabah ağrım geçti,ama üç saat uyumuşumdur🙁sonu ii olur inş.cnm süper hala olmamışın,hadi bakalım inş bebişimiz geliyor.
canım saol güzel dileklerin için inşallah hayırlı bi şekilde gelir canım beklemedeyim ders çalışarak kafamı dağıtıyorum düşünmüyorum olup olmamaını hayırlısı diyorum canım hepimizden hayırlı haberler alırız ve teyzişleri oluruz inş birbirimizin bebişlerinin🙂
en güzeli aslında kendimizi dinlememek.zaten bunu yaptığımız için strese giriyoz iice.aslında sadece tevekkül ile yaklaşsak harika olur zaten Rabbim zamanını biliyo boşuna düşünüyoruz ama buda insanoğlunun fıtratında var abartmadan yaşamamız gerekiyo okadar.ii yaparsın canım sende gez düşünme
birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz) nur85..........................11 temmuz(Haber bekliyoruz) duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yağmurun annesi........18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos Fatosss....................8-10 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr
işte bişeyi çok isteyince düşünmemek zor oluyor.dışarıya çıkınca da algıda seçicilik midir nedir hep hamileleri,ve sevimli mi sevimli bebişleri görüyorum🙂iice canım çekiyor.bi de benim gelecek ay işim zor,eğer adetim düşündüğüm gün başlarsa tam yumurtlama dönemimde tatile çıkıcaz,akrabalara da bi iki gün uğrayacaz,yok yoldayız yok misafirlikteyiz gelecek aya ümit yok gibi🙁
işte bişeyi çok isteyince düşünmemek zor oluyor.dışarıya çıkınca da algıda seçicilik midir nedir hep hamileleri,ve sevimli mi sevimli bebişleri görüyorum🙂iice canım çekiyor.bi de benim gelecek ay işim zor,eğer adetim düşündüğüm gün başlarsa tam yumurtlama dönemimde tatile çıkıcaz,akrabalara da bi iki gün uğrayacaz,yok yoldayız yok misafirlikteyiz gelecek aya ümit yok gibi🙁
ooo algıda seçicilik falan hayır bende eğitim bilimlerine çalışcam bu yıl kpss için hoşuma gitti sende okuyunca🙂öyle tabi canım insan çok isteyince hep aklında oluyo ama çok istememk daha ii galiba.hayırlısı olsun inş.aslında hiç belli olmaz canım tatildeyken de olabilir Rabbim nasip etmişse bide olmaz die bakarsın o yüzden geliverir bebişin ama inş hayırlısıyla bu aydan gelirde anneside rahat rahat tatile gider.benimde bu ay olmazsa bidaha ki ay tam yumurtlama günlerinde annemlerde olucam tailde inş.ama olumsuz düşünmüyom ordaykende olabilir belki ananesinin evinde gelir bebişim🙂