Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nurcum sorması ayıp kaç lira testler,heralde çeşit çeşitmiş.ii dayanıyosun ama cnm🙂bazılarında adetten önce bile çıkıyormuş,ne güzel, bekleme derdi yok.
selzehcim benim adet dengesizdir biraz,çarşambaya kadar vakti var,bugün tehlikeli bölgeye girdim🙂ben de belirti 10 gündür var zaten,ama regli belirtisi de olabilir, görecez.
günaydın canım iyiyiz valla sen nasılsın dün gırdım ara ara ama çok gıremedım cumartesı mevlüt okutmustum onun yorgunlugu vardı üstümde dınlendım çok basım agrıyordu yattım talım dua ettım herkes için ınsallh Allah ım kabul eder
selzehcim benim adet dengesizdir biraz,çarşambaya kadar vakti var,bugün tehlikeli bölgeye girdim🙂ben de belirti 10 gündür var zaten,ama regli belirtisi de olabilir, görecez.
canım diğer regi gecırdıgın aylarda 10 gun önce belırtıler yasadınmı?ben mesala 1 hafta kala belırtım olurdu hamıle oldugun ay 16 gun önceden belırtıler basladı yanı dıger aylardan farklı oluyo sende oyle bı fark oldumuuu
nurcum sorması ayıp kaç lira testler,heralde çeşit çeşitmiş.ii dayanıyosun ama cnm🙂bazılarında adetten önce bile çıkıyormuş,ne güzel, bekleme derdi yok.
canım 3.5 4 lira ama düşünsene ben bi keresinde 5 tane yatım yaa hemde günüm geçmemişti yani birike birike maddi zarar bi şekilde israf canım yaa o yüzden bu ay daha sabırlı olmayı denicem yinde şimdiden 3 tane yaptım daha günüm gelmeden bile denemiştim bu ayda🙂
günaydın canım iyiyiz valla sen nasılsın dün gırdım ara ara ama çok gıremedım cumartesı mevlüt okutmustum onun yorgunlugu vardı üstümde dınlendım çok basım agrıyordu yattım talım dua ettım herkes için ınsallh Allah ım kabul eder
Allah kabul etsin canım yaaaaaaaa,mevlütte okutulan duaları suya okutup dilek sutup o suyu bı sure içseydin keske fıstıgım yaa,bende yarın gıdıyorum sukur doktora cok heyecanlıyım ne dıyecek doktor acaba
ben geçen ay kendımı çok dınlemıstım hep belırtı vardı bende kendıme göre test bıle yapmıstım ama malesef hamıle degıldım o yüzden bu ay dınlemıyorum kendımı belırtı varsada takıp etmemeye çaışıyorum daha ıyı oluyor çünkü geçen ay çok üzülmüstüm
Allah kabul etsin canım yaaaaaaaa,mevlütte okutulan duaları suya okutup dilek sutup o suyu bı sure içseydin keske fıstıgım yaa,bende yarın gıdıyorum sukur doktora cok heyecanlıyım ne dıyecek doktor acaba
canım sekere pirince ve tuza okudular ama suyu bılmıyorum açıkçası neyse artık Allah ım okuduklarımızı kabul etsın ınsallah tatlım ınsallh senınde yarın muaynen ıyı geçer güzel haberlerını beklıyoruz belkı ıkızdır