Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

işte dünyanın adaleti bu tatlım!!! ben isyan ediyorum valla..etmiyorum desem yalan olacak..bence ağla..ağlamıcam diye kendini kasma tuvalete falan git ağla biraz rahatla..

bu benimde ba$ima bikac kez geldi... önce cok sinirleniyorum ama sonra insallah cocuguna iyi bi anne olur diye dua ediyorum...

canım benim sürekli dualarımdasınız.sen de ümitsizliğe kapılma sakın
ümitsizlikmi.... o ne...benim kitabımda ümitsizliğe yer yok anamm....
geldım canımmm dun gıremedım pc cokmussss ısyerınde format atıldı oyuzden dun oyle gectı sımdı gırebıldım sen napıyosun nasılsın bakayım?
nasıl olsun bacım şafak 9 diyorum bugün.....
ooooooo bacım bunun gibi yada buna benzer durumlar hepimiz yaşıyoruz.....bak burada yalnız değilsin boşver diyeceğim ama boşverilmiyor....biliyorum....ama en azından şunu düşün yalnız değilsin birbirimizden güç alalım diyecek başka bir söz yok

şişşşt isyan etmek olurmu Allah'a karşı gelinirmi canım benim sakın böyle düşünme oda anneliği tatmaya başlayacak düşünceleri değişecek nasıl böyle düşündüm diyecek üzülecek kendine kızacak Rabbim belkide onu böyle cezalandırdı bilemeyiz ki sende bu duyguyu tadacaksın en kısa zamanda eminim.Ama sen rahat ol hamilelik haberi aldığında sevin Rabbim belki de bizi bu şekilde sınıyor.Sakın sakın isyan etme olacağı varsada olmaz tamam mı cicişkom

geldım canımmm dun gıremedım pc cokmussss ısyerınde format atıldı oyuzden dun oyle gectı sımdı gırebıldım sen napıyosun nasılsın bakayım?

Hoşgeldin kıssss

tabi ki öyle. zaten ben arkadaşım adına (aslında kocası adına) sevindim. kocası istediği için yaptı. kendi hala istemiyor.
ben niye böyle bir şeyle imtihan ediliyorum yaaaa 🙁

canım şöyle düşün: insanlar tek tek hamile kalıyor.hamile kalanların haberini almak ümidimi arttırıyor.ben de hamile kalacam nasılsa.bu forumda bekleyenlerin hamile kaldığına çok şahid oldum.başkaları da benim hamile olduğuma şahid olacak mutlaka.sadece zamanım gelmemişti şimdiye kadar.insanlar hamile kalabildiğine göre ve ben de diğer insanlar gibi bir insan olduğuma göre ben de hamile kalabilirim.

bunu düşün böyle söyle kendine.