Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tabi ki öyle. zaten ben arkadaşım adına (aslında kocası adına) sevindim. kocası istediği için yaptı. kendi hala istemiyor.
ben niye böyle bir şeyle imtihan ediliyorum yaaaa 🙁

canim benim Izgilin dedigi gibi, yanliz degilsin... bicogumuz aylardir bekliyor.. zamani gelince elbet hepimizin olcak. bende korunmayi birakinca hemen olur diye düsünüyordum ama olmuyormus... Üzülelim, agliyalim, sirliyalim ama isyan etmiyelim.. saglikli Bebislerimiz olsunda bi kac ay gec olsun...

şişşşt isyan etmek olurmu Allah'a karşı gelinirmi :tsk: canım benim sakın böyle düşünme oda anneliği tatmaya başlayacak düşünceleri değişecek nasıl böyle düşündüm diyecek üzülecek kendine kızacak Rabbim belkide onu böyle cezalandırdı bilemeyiz ki sende bu duyguyu tadacaksın en kısa zamanda eminim.Ama sen rahat ol hamilelik haberi aldığında sevin Rabbim belki de bizi bu şekilde sınıyor.Sakın sakın isyan etme olacağı varsada olmaz tamam mı cicişkom :kiss:

evet canım, biz de bu şekilde sınanıyoruz. ama yeter artık yaaa🙁((((
neysse kızlar başınızı daha fazla ağrıtmim. siz güzel şeylerden bahsedin, moralinizi bozmim.
benim çalışmam lazım zaten.
kendinize iyi davranın

kızlar bu gun ekmek yapacam gelın sıcak sıcak yıyelım benımk kocuşko ablasını getırmıye gıtı ankara ya rahat takılıyom sızlere

ınsallah bu ay sen yuzumuzu guldurursun canım hayırlı haberler alırız senden ınsallahhh
aammmiiinnn bacım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin....aslında çok düşük bir ihtimal ama banene banane umutlanıcam işte banane
izgil kanaman devam ediyor mu?
evet canım sabah yine geldi ama tam olarak kanamada değilde lekelenme tarzı bir dahada gelmedi....dün göğüz uçlarım sızladı ama bügün pek yok şafak 9 içimden umutlanmak geliyor sonuna kadar umutlanıcam hatta sabahttan akşama oturup belirti takip edicemhheeehhheehhheee

canim benim Izgilin dedigi gibi, yanliz degilsin... bicogumuz aylardir bekliyor.. zamani gelince elbet hepimizin olcak. bende korunmayi birakinca hemen olur diye düsünüyordum ama olmuyormus... Üzülelim, agliyalim, sirliyalim ama isyan etmiyelim.. saglikli Bebislerimiz olsunda bi kac ay gec olsun...
katılıyorum sana emınecım bız suan sınnaıyoruz ve vaktı gelmemıs aslında ama ınsallah gorecegız ogunlerıııı saglıklı olsun ama gec olsun onemlı degıl

canım şöyle düşün: insanlar tek tek hamile kalıyor.hamile kalanların haberini almak ümidimi arttırıyor.ben de hamile kalacam nasılsa.bu forumda bekleyenlerin hamile kaldığına çok şahid oldum.başkaları da benim hamile olduğuma şahid olacak mutlaka.sadece zamanım gelmemişti şimdiye kadar.insanlar hamile kalabildiğine göre ve ben de diğer insanlar gibi bir insan olduğuma göre ben de hamile kalabilirim.

bunu düşün böyle söyle kendine.
senın belırtılerın gectımı canım sabırsızım takma kafana cnım

selam kızlar sıze ne ıyı ne kotu haberım var 3 kere ıdrar testı yaptırdım bırısı sılık cıktı 2 negatıf belırtıler hesı var kesın sonuc verırmı ıdrar testı hamıle deyılmıyım sımdı ben

canım benim ilk idrar testi silik varla yok arası çıktı.sonraki 2 testte hiç çıkmadı.sonra kan testinde çıktı.sen de kan testi yap.bence hamilesin.inşaallah

aammmiiinnn bacım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin....aslında çok düşük bir ihtimal ama banene banane umutlanıcam işte banane

evet canım sabah yine geldi ama tam olarak kanamada değilde lekelenme tarzı bir dahada gelmedi....dün göğüz uçlarım sızladı ama bügün pek yok şafak 9 içimden umutlanmak geliyor sonuna kadar umutlanıcam hatta sabahttan akşama oturup belirti takip edicemhheeehhheehhheee
ızleme kendını canım acık da olsa bı ıhtımal bırak kafanda olmamasına dair tamammı cok kaptırırsan uzulursun canımmmmm rahat ol dusunmeeee ınsallah vardır gelmıstır bebısın ben bu ay cok takmıstım umudum vardı cunku ama olmadı ve uzuldum hatta o konuyu bıraz kafamdan cıkarmak ıstedım bı an cunku farkında olmadan kendımı yıpratmısım sen rahat ol ama sankı regl gelcekmıs gıbı davran olurmu hanı uuzlme dıye dıyorum canımmmm gelmezse zaten dunyalar senın.......

evet canım, biz de bu şekilde sınanıyoruz. ama yeter artık yaaa🙁((((
neysse kızlar başınızı daha fazla ağrıtmim. siz güzel şeylerden bahsedin, moralinizi bozmim.
benim çalışmam lazım zaten.
kendinize iyi davranın
oooooo bacım gel buraya bakiiiim sevineceksek sonuna kadar üzüleceksek sonuna kadar
içinden ne geçiyorsa seni ne rahatlatacaksa onu yapmaktan çekinme insanlara kendini güçlü göstermek zorunda değilsin ne yapmak istiyorsan onu yap ağlaksa ağlamak gülmekse gülmek
bak bana aslında kendime gülüyorum gerçektende çok komik belki ama içimden umutlanmak geçiyor sonu ne olursa olsun umudum var küçücükte olsa var ve ben bu ay onun peşine düştüm çünküiçimden şuan bu geçiyor
şimdi doooooğru wc ye gidiyorsun salya sümük ağlıyorsun

Geri