canım benim ilk idrar testi silik varla yok arası çıktı.sonraki 2 testte hiç çıkmadı.sonra kan testinde çıktı.sen de kan testi yap.bence hamilesin.inşaallah
aammmiiinnn bacım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin....aslında çok düşük bir ihtimal ama banene banane umutlanıcam işte banane
evet canım sabah yine geldi ama tam olarak kanamada değilde lekelenme tarzı bir dahada gelmedi....dün göğüz uçlarım sızladı ama bügün pek yok şafak 9 içimden umutlanmak geliyor sonuna kadar umutlanıcam hatta sabahttan akşama oturup belirti takip edicemhheeehhheehhheee
canım bence belirti bekleme.kanama devam etmezse bi kaç gün sonra kanda baktır.benim bi keresinde bi damla kadar kanama olmuştu arada.doktor yumurta çatlayınca bazen kanama olur demişti.
ızleme kendını canım acık da olsa bı ıhtımal bırak kafanda olmamasına dair tamammı cok kaptırırsan uzulursun canımmmmm rahat ol dusunmeeee ınsallah vardır gelmıstır bebısın ben bu ay cok takmıstım umudum vardı cunku ama olmadı ve uzuldum hatta o konuyu bıraz kafamdan cıkarmak ıstedım bı an cunku farkında olmadan kendımı yıpratmısım sen rahat ol ama sankı regl gelcekmıs gıbı davran olurmu hanı uuzlme dıye dıyorum canımmmm gelmezse zaten dunyalar senın.......
yok bacım zaten ben reglimi bekliyorum sadece bu ay içimden bu küçük umudun peşine düşmek geliyor sonuna kadarda gideceğim evet bu yolun sonunda regl var ama ne yapiiiiiim içimden geliyor bacım(oradan bakınca deli gibi durmuyorum değilmi)
bak reglı 3 gun gecınce yaptım cıkmadı sonra cumartesı yaptım6 gun olması lazım sılık cıktı sonra pazar arka arkaya 2 tane yaptım cıkmadı onlar nıye cıkmadı bılmıyorum:küstüm:
yok bacım zaten ben reglimi bekliyorum sadece bu ay içimden bu küçük umudun peşine düşmek geliyor sonuna kadarda gideceğim evet bu yolun sonunda regl var ama ne yapiiiiiim içimden geliyor bacım(oradan bakınca deli gibi durmuyorum değilmi)
Bizden 1 ay sonra evlenen arkadaşlarımız vardı kız hiç bebek falan istemiyordu ay bebek olunca gezemeyiz ay tatil yapamayız ay bilmem nee geçen şubat ayında bi akşam oturmaya geldiler kız mutfakta bana fısır fısır demezmi bize bebek geliyo galiba diyeeeee varya başımdan resmen kaynar sular döküldü tabi gelme amaçları belliymiş bize bebek haberini vermek bende deyiverdim hani korunuyordunuz diyoki kaçmış işte yaz sonu düşünüyorduk ya lafa bakarmısınız plan yapıyorlar bide ama sinsi bir kızdı ben saf gibi hep anlatıyodum dr.a gittim yumurta takibi yaptım hep soruyodu ağzımı arıyodu meğer onlar zaten düşünüyolarmış sonradan anladım hep doktora gidiyordu ama yok rahimde bişey varmış yok bilmem ne kaç yıldır kaçmadıda şimdimi kaçtı millette bide böyle bişi var istemiyoruz istemiyoruz diyolar olmuyo demiyorlarda sonra birden kalınca yok biz düşünmüyorduk kaçmış püffff artık inanmıyorum ben kimseye bana soruyorlar bende kısmet ne zaman olursa diyorum valla niye yalan söyliyim...