Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım bence belirti bekleme.kanama devam etmezse bi kaç gün sonra kanda baktır.benim bi keresinde bi damla kadar kanama olmuştu arada.doktor yumurta çatlayınca bazen kanama olur demişti.

İZGİL TONTİŞİ
inşallah hamilesindir ya..başka arkadaşlar da hamile olduklarını öğrenmeden önce böyle belirtiler anlatıyodu..hehehehheee ne güsellll..

yok bacım zaten ben reglimi bekliyorum sadece bu ay içimden bu küçük umudun peşine düşmek geliyor sonuna kadarda gideceğim evet bu yolun sonunda regl var ama ne yapiiiiiim içimden geliyor bacım(oradan bakınca deli gibi durmuyorum değilmi)

PİRENSES
silik çıktığına tam olarak eminsen hamilesindir..ne zaman silik çizgiyi gördün kaçıncı gün ya da regl ne kadar geçmişti..
bak reglı 3 gun gecınce yaptım cıkmadı sonra cumartesı yaptım6 gun olması lazım sılık cıktı sonra pazar arka arkaya 2 tane yaptım cıkmadı onlar nıye cıkmadı bılmıyorum:küstüm:

Bizden 1 ay sonra evlenen arkadaşlarımız vardı kız hiç bebek falan istemiyordu ay bebek olunca gezemeyiz ay tatil yapamayız ay bilmem nee geçen şubat ayında bi akşam oturmaya geldiler kız mutfakta bana fısır fısır demezmi bize bebek geliyo galiba diyeeeee varya başımdan resmen kaynar sular döküldü tabi gelme amaçları belliymiş bize bebek haberini vermek bende deyiverdim hani korunuyordunuz diyoki kaçmış işte yaz sonu düşünüyorduk ya lafa bakarmısınız plan yapıyorlar bide ama sinsi bir kızdı ben saf gibi hep anlatıyodum dr.a gittim yumurta takibi yaptım hep soruyodu ağzımı arıyodu meğer onlar zaten düşünüyolarmış sonradan anladım hep doktora gidiyordu ama yok rahimde bişey varmış yok bilmem ne kaç yıldır kaçmadıda şimdimi kaçtı millette bide böyle bişi var istemiyoruz istemiyoruz diyolar olmuyo demiyorlarda sonra birden kalınca yok biz düşünmüyorduk kaçmış püffff artık inanmıyorum ben kimseye bana soruyorlar bende kısmet ne zaman olursa diyorum valla niye yalan söyliyim...