Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet kız benımde oyle cıktı bırı sılık sonrası negatıf nıye oyle cıkıyorkı hamıleysen hessı nıye pozıtıf cıkmıyor belırtılerın varmı bulantı falan

bak benim nasıl oldu anlatayım.24 şubat son adet tarihim.ama geç döllenme olmuş.arada 10 gün fark var çünkü.hesabıma göre rahme yerleştikten hemen sonra bel ve karın ağrısı baş dönmesi başladı bende.adet günüme 1-2 gün vardı.geçmeyince test yaptım silik çıktı.ertesi gün çıkmadı.2 gün sonra yine çıkmadı.ben de kan testi yaptım.kanda çıktı.bulantılarım yeni başladı daha 1 hafta oldu.belirtilere bakma.göğüste kaşıntı oldu 2 kere o zaman.bi de gündüz uyumam normalde.bi ara uykum gelmişti.sabah da kalkmak istememiştim.ama bunlar 1-2 kere olmuştu.bel ve karın ağrısı devam ediyor hala

bak reglı 3 gun gecınce yaptım cıkmadı sonra cumartesı yaptım6 gun olması lazım sılık cıktı sonra pazar arka arkaya 2 tane yaptım cıkmadı onlar nıye cıkmadı bılmıyorum:küstüm:
testlerin markaları aynı mıydı güzelim?? yoksa farklı farklı mı?? arada fark olabiliyor çünkü..hepsi aynı hassasiyette olmayabiliyo..bir kan testi yaptır bence..ama hamile olma olasılığın yüksek..

İZGİL TONTİŞİ
inşallah hamilesindir ya..başka arkadaşlar da hamile olduklarını öğrenmeden önce böyle belirtiler anlatıyodu..hehehehheee ne güsellll..

canım bence belirti bekleme.kanama devam etmezse bi kaç gün sonra kanda baktır.benim bi keresinde bi damla kadar kanama olmuştu arada.doktor yumurta çatlayınca bazen kanama olur demişti.
canlarım galiba evet benimki sadece yumurta çatladığı için oldu eeeeeee o kadar görmedik gib incir yersem olacağı buydu zaten tam o günlerde annemler geldii yani tam olarak değerlendiremedim
ama nedense bu ay duygularımı dizginlemek istemiyorum.......belirtileri sonuna kadar hissetmek istiyorum ....evet çok saçma birşey ama kaç aydır kendimi dizginliyorıum dizginliyorum oooooooooooooooo iyice çatlıcam aklımdan gönlümden ne geçiyorsa o bacım....susturmayacağım bacım gönlümün sesini

bak şim dı benımde gunduzlerı uykum gelıyor karnım hafıf şiştı ve serleşti ama benımikincı cocuk ılkınde benımde bel kasık ağrısı cok olmuştu bıde sabahları bulantım oluyor herhalde benımkıde gec dollenme

aaahhaaaa kıza bak tam benim kafadan bende öleee diceeem hamile kalınca hatta buradaki komşuma gidip salya sümük ağlıcam bu bebekte nerden çıktı şimdi oysa planlarımız vardı dicem........bacım herkes böleeee yaaaa insanı sinir ediyorlarrr ayyyyyyyyy aklım almıyor resmen

dizginleme susturma bacım.inşaallah olmuştur tutmuştur.benim demiştim ya yasaklı günümdü.parça almışlardı.ateşimi ölçüyordum o ay.acemiydim ateş ölçmede.ateşte değişiklik olunca ne olur ne olmaz diye yasağı deldim canım acıya acıya.her türlü riski göze alarak.ve tuttu.Rabbim isteyince oluyor.

benim daha 7.hafta karnım göğüslerim çok şişti.umutlandırmak gibi olmasın ama ben ümitliyim senden bence hamişsin inşaallah