Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aman fıstıkım ben ıkız istemiyorum yaaaa,işallah iyi gecer cunku baya bı merak edıyorum 7 hafta oldu ben hala gıdecem canım

şirinecim kafaya takma,benim arkadaşım da 6 haftalıkken gitmişti,ancak hamile olduğunu öğrenmişti,allaha şükür hiçbişesi yoktu.ne kadar heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum,belki kalp atışını da duyarsın ha🙂kaçıncı haftada duyuluyor tam bilmiyorum.cnm benim de senin gibi en fazla bi hafta önceden belirtiler başlardı,belirtiler de bukadar ağır olmazdı,örneğin hiç uykum kaçmamıştı,hatta evlendikten sonra çok memnundum,adet öncesi ağrılarım çok azalmıştı,bu sefer farklıydı ama arkadaşların dediği gibi ümitlenmek istemiyorum,belki de stres yaptım o yüzden vücut tepki veriyor,hayırlısı bakalım,dua edin cnm.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
nur85..........................11 temmuz (Haber bekliyoruz)
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yağmurun annesi........18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
ela_1982..................1 agustos

hazal3......................3 agustos
Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr

iyi gidiyodu nurcum hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu ama tek sorunum uyku dayanamıyorum erken yatmama rağmen sürekli uyumak istiyorum son günlerde evde kahvaltı bile edemiyoruz kalkamıyorum bugünde aşırı mide bulantım var bişey yiyemedim yarın dr gidicem bakalım ne dicek ama bu uyku isteğinin çözümü varmı yaaa

canım bu uyku problemı hep oluyor hamılelerde ınsallah azalır sende de mıde bulantısı ılk 3 ay olur dıyorlar en kısa sürede bıtmesı dılegıyle sen nasıl belırtıler yasamıstın yazsna bıze