Kızlaaaaaaaaar preseedi kullanan varsa aranızda tarif edebilirmisiniz? bu akşam bizim evde ekşın varda ona hazırlıyorum şimdiden kendimi :minik: :minik:
Kızlaaaaaaaaar preseedi kullanan varsa aranızda tarif edebilirmisiniz? bu akşam bizim evde ekşın varda ona hazırlıyorum şimdiden kendimi :minik: :minik:
Canım önce niyet ediyosun bebek niyetine diye üç kere..ondan sonra tüpe 3cm çizgisine kadar çekiyosun..sonra tüpü itebildiğin kadar vaginanın sonuna kadar itiyosun..pompasından ilacı boşaltıyosun sonra da 5-15 dakika içinde spermanın vaginaya boşalmış olması gerekiyo..
HOŞBULDUK KUŞUM... bitanem ben kullanmadım ama kullananlar dediklerini yazabilirim... ilişkiden sanırım 5 dk önce enjektör yardımı ile içine boşaltıyorsun canım... bu kayganlaştırıcı sıvı spermin hızlı bir şekilde kayarak ilerlemesini sağlıyormuş....
Bildiğim kadarıyla anlatayım, Tek kullanımlık enjektöre benzeyen aplikatörlere 3-4 cl kadar çekiyorsun, Malum bölgenin derinlerine boşaltıyorsun, rahmine boşaltıldıktan sonra 15 dk içinde ilişkinin bitmiş olması gerekiyor, ona göre ayarlamak gerekli. Miktarı konusunda tereddüt yaşarsan boşalttıktan sonra biraz ıkınınca fazlası çıkıyormuş