Ş şehnaz Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.301 cozy' Alıntı: Biliyorum Şehnaz, kullanırken 30dk mı yoksa 1 saatmi kalkmamak gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... TATLIM GECE YATMADAN KULLANILACAK O..daha etkili olur..nasıl tavsiye edildi sana??
cozy' Alıntı: Biliyorum Şehnaz, kullanırken 30dk mı yoksa 1 saatmi kalkmamak gerekiyor? Genişletmek için tıkla ... TATLIM GECE YATMADAN KULLANILACAK O..daha etkili olur..nasıl tavsiye edildi sana??
cozy Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.303 şehnaz' Alıntı: TATLIM GECE YATMADAN KULLANILACAK O..daha etkili olur..nasıl tavsiye edildi sana?? Genişletmek için tıkla ... Sabah akşam kullanıcam da o yüzden sabah ne kadar erken kalkmam lazım onu öğrenmeye çalışıyorum🙂Daha önce uygulanan tdv etkisiz oldu da
şehnaz' Alıntı: TATLIM GECE YATMADAN KULLANILACAK O..daha etkili olur..nasıl tavsiye edildi sana?? Genişletmek için tıkla ... Sabah akşam kullanıcam da o yüzden sabah ne kadar erken kalkmam lazım onu öğrenmeye çalışıyorum🙂Daha önce uygulanan tdv etkisiz oldu da
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.304 cozy' Alıntı: Sabah akşam kullanıcam da o yüzden sabah ne kadar erken kalkmam lazım onu öğrenmeye çalışıyorum🙂Daha önce uygulanan tdv etkisiz oldu da Genişletmek için tıkla ... hımmm e yarım saat yeterli olur..pet koy da leke yapmasın o zaman..akıyo çünkü..
cozy' Alıntı: Sabah akşam kullanıcam da o yüzden sabah ne kadar erken kalkmam lazım onu öğrenmeye çalışıyorum🙂Daha önce uygulanan tdv etkisiz oldu da Genişletmek için tıkla ... hımmm e yarım saat yeterli olur..pet koy da leke yapmasın o zaman..akıyo çünkü..
Ş şehnaz Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.305 ayyüzlü' Alıntı: selam kimse yomuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... var buyur🙂
*AyşegüL* Hamiş Melek 21 Nisan 2010 #50.307 GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selam melekler nehaber Genişletmek için tıkla ... İyidir gülyüzlü melek senden ne haber?
GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selam melekler nehaber Genişletmek için tıkla ... İyidir gülyüzlü melek senden ne haber?
cozy Yeni Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.308 şehnaz' Alıntı: hımmm e yarım saat yeterli olur..pet koy da leke yapmasın o zaman..akıyo çünkü.. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle kullanıyorum, sağol ayyüzlü' Alıntı: selam kimse yomuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... Burdayuk GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selam melekler nehaber Genişletmek için tıkla ... İi Gülyüzlüm senden ne haber?
şehnaz' Alıntı: hımmm e yarım saat yeterli olur..pet koy da leke yapmasın o zaman..akıyo çünkü.. Genişletmek için tıkla ... Bende öyle kullanıyorum, sağol ayyüzlü' Alıntı: selam kimse yomuuuuuuuuu Genişletmek için tıkla ... Burdayuk GÜLYÜZLÜM' Alıntı: selam melekler nehaber Genişletmek için tıkla ... İi Gülyüzlüm senden ne haber?
AyYuzlu Daimi Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.309 şehnaz' Alıntı: var buyur🙂 Genişletmek için tıkla ... he guzel nasılsun
AyYuzlu Daimi Üye Üye 21 Nisan 2010 #50.310 cozy' Alıntı: Bende öyle kullanıyorum, sağol Burdayuk İi Gülyüzlüm senden ne haber? Genişletmek için tıkla ... nasılsunukkkkkkkk
cozy' Alıntı: Bende öyle kullanıyorum, sağol Burdayuk İi Gülyüzlüm senden ne haber? Genişletmek için tıkla ... nasılsunukkkkkkkk