SELZEH SEN ŞU İŞİ Bİ DAHA DETAYLI ANLATSANA TATLIM , BİZ TAKSİT TAKSİT SORMAYALIM ,ŞİMDİ BEN SU İÇEMEZMİYİM YANİİ?TESTİ VE PRE SEED KULLANIMINI DETAYLI ANLATSANA ,TEKRAR TEKRAR SORMAYALIMM:meri:
anlatayım canım bırıncisi ovulasyon testı tatlım sımdı ben ovulasyon testını söyle yapıyodum saat 1 de öglen su içmeyı bırakıyodum son kezde ıdrara çıkıyodum tam 4 saat su içmiyordum ve ıdrara çıkmıyordum saat 5 de testımı yapıyordum ve sonuca göre hareket edıyordum tatlım preseedi ise söyle kullandım ovlasyon testını yaptım ıkı çızgıyı yakaladım çızgıların ıkısıde aynı koyulukta olucak canım ama ben elımde dıgıtal testte vardı onuda yapıyodum onda da gülen yüzü yakaladım o aksam önce ön hazırlık yanı ön sevısme oluyo açıkçası tam kıvama gelınce işte preseedı çektım sırıngaya 3 e kadar sırıngayı vajınaya soktum en derıne kadar ve sıkrım jelı içerı yatar pozısyonda onda sonra da devam ettık çalışmaya preseedi sıktıktan 15dk içerısınde spermınlerın içerı ulasması gerek tatlım onda öle yapılıyo sonrada olay bıtınce yattım baya saga sola dönerek bukadar canım
canım ben ovulasyon testı yapıyordum ıkı türlü bırı dıgıjaltı bırıde preseedın yanında gelendı ben 10. günü yakaldım çıft çızgıyı öbür testıde yaptım yanı dıgıtalı onda da gülen yüz çıktı hemen o aksam preseedle ılk çalışmamızı yaptık ertesı gün testı tekrar ettım çıft çızgı vardı yıne ama sılıklesmıstı dıgıtalı yıne yaptım o zamanda bos yüz çıktı yanı ovulasyon olmustu ama yınede çalıştık ertesı günde son defa çalıştık oldu bıttı canım yanı 3 gün üst üste çalıştım canımcım baskada çalışmadım oldu o ay kısmetmıs işte
sen yakalamışsın ne güzel.. p.tesi günü akıntım başladı o akşam testi yaptım tek çıktı dünde akıntım oldu dün akşam testi tekrarladım yine tek çıktı bu akşamda yapıcam bakalım ne çıkacak:küstüm:
ya benden parça almışlardı o yüzden yasaktı.parça almadan bi kaç gün önce 1 kere olmuştu.parça alındıktan sonra 15 gün yasaktı.ateşimi ölçüyordum o ay.ateşte değişiklik olunca yasağın bitmesine 1 hafta vardı ama yasağı bir günlüğüne deldim ne olur ne olmaz diye.ve o gün olmuş 🙂
merhaba kızlar,selzehcim nasıl gidiyo hamişlik,buarada mrs m yi merak ediyormuşsunuz,niye ki merak ettim kızlar,doktora mı gidecekti,mrs m ye de çok sevindim dönem arkadaşım benim hamiş olmuş.
ıyıyım canım sen nasılsın sen nerelerdesın bakalım hiç ugramaz oldun buralara aaaa olmuyo ama hamıslık ıyı gıdıyo bulantı ve hazlsızlık dısında bakalım ınsallah geçer senın nasıl gıdıyo bakalım cınsıyetı bellıdır artık annesı
sen yakalamışsın ne güzel.. p.tesi günü akıntım başladı o akşam testi yaptım tek çıktı dünde akıntım oldu dün akşam testi tekrarladım yine tek çıktı bu akşamda yapıcam bakalım ne çıkacak:küstüm:
2 gündür olan akıntım bugün sabah biraz vardı sonra sarımsı olmuş sonrada yok gibi bu saatten sonrada zaten çift mift çıkmaz akşamda değerlendiremedik salak gibi uyuya kalmışım ben offf yaaaa bu ayda bitti artık bi dahaki aya hiç kaçırmadan değerlendirmemiz lazım