SELZEH SEN ŞU İŞİ Bİ DAHA DETAYLI ANLATSANA TATLIM , BİZ TAKSİT TAKSİT SORMAYALIM ,ŞİMDİ BEN SU İÇEMEZMİYİM YANİİ?TESTİ VE PRE SEED KULLANIMINI DETAYLI ANLATSANA ,TEKRAR TEKRAR SORMAYALIMM:meri:
anlatayım canım bırıncisi ovulasyon testı tatlım
sımdı ben ovulasyon testını söyle yapıyodum saat 1 de öglen su içmeyı bırakıyodum son kezde ıdrara çıkıyodum tam 4 saat su içmiyordum ve ıdrara çıkmıyordum saat 5 de testımı yapıyordum ve sonuca göre hareket edıyordum tatlım
preseedi ise söyle kullandım ovlasyon testını yaptım ıkı çızgıyı yakaladım çızgıların ıkısıde aynı koyulukta olucak canım ama ben elımde dıgıtal testte vardı onuda yapıyodum onda da gülen yüzü yakaladım o aksam önce ön hazırlık yanı ön sevısme oluyo açıkçası tam kıvama gelınce işte preseedı çektım sırıngaya 3 e kadar sırıngayı vajınaya soktum en derıne kadar ve sıkrım jelı içerı yatar pozısyonda onda sonra da devam ettık çalışmaya preseedi sıktıktan 15dk içerısınde spermınlerın içerı ulasması gerek tatlım onda öle yapılıyo sonrada olay bıtınce yattım baya saga sola dönerek bukadar canım

bu ayda bitti artık bi dahaki aya hiç kaçırmadan değerlendirmemiz lazım