Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ooooo bacım yeni eve yeni bebiş heeeee süper fikir bacım bende öleeeeee akşam yemeği durumu....kociş şimdi beni yiyecek anam bendede et yok sırf kemik hheehhheee
bu yaza eşim tayinci mayısta neresi çıkacağı belli olunca bende eş durumundan tayin isticem inş. batıda birleşicez
oohhh ooohhhh az kalmış bacım oohh oohhh
GİTME OZAMAN FISTIKLI KURABİYEM YAAA BENDE SENİ ÇOK ÖZLEDİMMM

izgil yaşamadım canım 1 gün varken azcık olur sonra hemen gelirdi şimdi ne oluyor anlamadım yaaa

Selzeh 8 haftalıkken neden 14 haftalık yazdın 20 şubat 8 .haftaya denk geliyor yanlışın var 8 haftalık hamiş oluyorsun 14 değil

benimde gülüm gelmis🙂sanirim dündü elma armut muhabbeti acildi ve kulaklarini cinlattim senin.nasilsin bakalim gülüm benim?

heee sorma bacım biraz biraz bebiş fikrini kafamdan atmaya başladım oyüzden geldim çok özlüyorum sizi dayanamıyorumm ayrı kalmaya iyiyim çok şükür sen nasılsın canmmm

bu gün tam yapıcaktım benim adam sorun cıkardı eger adet olursan sonra cok üzülüyorsun hayır yapma dedi aldı elimden yapamadım

oyyy oyyy sende yerim seni güzelim gizli yap merakta bırakma bizi

hamileyken ilk günlerde yerleşmemi ne oluyormuş ya bir iki damla lekelenme oluyormuş ondan mı acaba arkadaşım

ilahi sevigi kıss test yapıcak olan ben diğiklim yanlış kişiyi alınt yapmişsın balımmm peteğiimmm

sanki hemen olucak gibi wc ye gidiyorum yok allahım deliricem şimdi gidip alıcam heee bir test ama sonrada yok cıkıcak cok sinir olucam ne yapsam yaaaaa test vardı eşime kaptırdım

Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar
hhheeeee bacım iyice uzman oldum heeeee hamile arkadaşlarım diğer hamile arkadaşları aramıyorlar artık direk beni arıyorlar hheeehhheeeeeehhhh