canım benim yaa kıyamam sana inş eşinle hiç ayrılmaksızın buluşursunuz rabbim sabır versin sana ne güzel bir katibimiz var artık tekrar hoşgeldin güzelimm
🙂 hoşbulduk bende çok mutluyum arkadaşlar sizinle tanıştığıma
Msjini okudum kuzum,sagol canim.Iyim birtanem bugün cok yogundum ama islerimi hallettim sayilir🙂
Izgilim,bana güvenipte isinden kalma kusum.Bende fazla kalamiycam.Aksam yemegine kadar azicik ugrayim dedim🙂Bu arada iyim gülüm.Bugün cok is hallattim.Birde ev baktik.Tasinmak istiyoruzda...
ooooo bacım yeni eve yeni bebiş heeeee süper fikir bacım bende öleeeeee akşam yemeği durumu....kociş şimdi beni yiyecek anam bendede et yok sırf kemik hheehhheee
canım meleğin yerleşiyor daha önce böyle bir durum yaşamadın değilmi.....eeeeee ben bile hamile olduğuma ihtimal verirken yani bacııım......bak diyorum kalıbımı basıyorum hamilesin
evet canım en azından yakınsın eşine farklı şehirlerde değilsiniz Rabbim yardımcınız olsun en kısa zamanda bu durum geçer inşallah
Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar
heee sorma bacım biraz biraz bebiş fikrini kafamdan atmaya başladım oyüzden geldim çok özlüyorum sizi dayanamıyorumm ayrı kalmaya iyiyim çok şükür sen nasılsın canmmm
sanki hemen olucak gibi wc ye gidiyorum yok allahım deliricem şimdi gidip alıcam heee bir test ama sonrada yok cıkıcak cok sinir olucam ne yapsam yaaaaa test vardı eşime kaptırdım
Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar