Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar![]()
ha ha kızlar güldürdünüz beni yaaaa allahta sizi güldürsün cekişmeyin ilgizcigim fikir veriyor bananefes al nefes ver nefes al nefes verrsanki hemen olucak gibi wc ye gidiyorum yok allahım deliricem şimdi gidip alıcam heee bir test ama sonrada yok cıkıcak cok sinir olucam ne yapsam yaaaaa test vardı eşime kaptırdım
görmedim bitanem nasılsın benim durum malüm okudun mu

canım benim yaa kıyamam sana inş eşinle hiç ayrılmaksızın buluşursunuz rabbim sabır versin sana ne güzel bir katibimiz var artık tekrar hoşgeldin güzelimm
🙂 hoşbulduk bende çok mutluyum arkadaşlar sizinle tanıştığıma
CANIM BENİMMMMMMMMMMMMBENDE ÇOK MUTLU OLDUMM
Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar![]()
VALLA DOĞRU LARACM AYNEN BENDE GÜLDÜMM YANİ İZGİLİME![]()

:kartanesi:

oooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyy canım yine gelmiş benim gibisin heeee bi giriyon bi çıkıyon bi giriyon bi çıkıyon......ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm![]()
hheeee fikir veriyom kıza ben size sorarım dentnursenin testipozitif çıkınca.....heeehhheeehhheeeeeeha ha kızlar güldürdünüz beni yaaaa allahta sizi güldürsün cekişmeyin ilgizcigim fikir veriyor bana
ooooyyyyyyyyyyyyyyyy kuşuuuuuuuuuuuuuum öpüyorum seni datluuuuuummmm![]()

sanki hemen olucak gibi wc ye gidiyorum yok allahım deliricem şimdi gidip alıcam heee bir test ama sonrada yok cıkıcak cok sinir olucam ne yapsam yaaaaa test vardı eşime kaptırdım

hhheeeee bacım iyice uzman oldum heeeee hamile arkadaşlarım diğer hamile arkadaşları aramıyorlar artık direk beni arıyorlar hheeehhheeeeeehhhh
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm![]()