Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar
sanki hemen olucak gibi wc ye gidiyorum yok allahım deliricem şimdi gidip alıcam heee bir test ama sonrada yok cıkıcak cok sinir olucam ne yapsam yaaaaa test vardı eşime kaptırdım
nefes al nefes ver nefes al nefes verr
bacım en iyisi sen şimdi bir karar ver test yapacağın güne dair kafanda birgün belirle o günü bekle senin iraden çok güçlü zaten o güne kadar herşeyi çıkar kfandan....yoksa bacım sende benim gibi çizicen balataları
şimdi söyle bakalım kararın ne....hangi gün....bizde o güne kadar sana hiç sormayalım sana destek verelim....
canım benim yaa kıyamam sana inş eşinle hiç ayrılmaksızın buluşursunuz rabbim sabır versin sana ne güzel bir katibimiz var artık tekrar hoşgeldin güzelimm
🙂 hoşbulduk bende çok mutluyum arkadaşlar sizinle tanıştığıma
Canim sen idrar testi mi yapacaktin ki esin elinden aldi?Zaten idrardan cikmazdi sanirim hamile olsan bile.
Izgilim,kiz nerden bu kadar emin olabiliyorsun ki?Duyanda 4 cocuk dogurmus sanar
gamzeli yariiiiiiiiiiiimm güzel yariiiiiiiiiiiiiiimm hayatımııııııın anlamı yariiiiiiiiiiiiiimm :kartanesi: hadi kıssslaaar hep beraber.bu kız kafayı oynattı diceniz ama oynatmadım.Otobüste gelirken yeni bi roman havası çalıyodu ama süper bi parça bayıldım off nerdeyse otobüste kalkıp oynayacaktım zaten oynağın tekiyim
kızlar karnımın içinde sanki su torbası var öyle şiştim yaa bir görseniz az önce arkadaşım kahveye geldi ne oldu sana cok şişsin diye sordu anlayın artık öyle şiştim
sanki hemen olucak gibi wc ye gidiyorum yok allahım deliricem şimdi gidip alıcam heee bir test ama sonrada yok cıkıcak cok sinir olucam ne yapsam yaaaaa test vardı eşime kaptırdım