Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İLAHİİ BALIMM YAA BENDE OYNAĞİMDA BELKİMN BEBEİŞ VARDIR DİYE İDYE OYNAMAY UNUTTUMM VALLAOHHH OHHH YANDANN KIVIR BACIM KIVIRRR[/QUOTE]

bu ayşegüller hep böyle oynak oluyo heralde aman oyna kız bişey olmazz hem kız olsun oda bizim gibi oynak olsun
yandaaaan

kız alıp yapsam mı cıkmazsa ama yakıcam seni bak kalıbımı basarım dedin ne sözler verdin hamilesin diye ama sabah ac karnına olması fark yaparmı
bacım ben sözümün arkasındayım bacım bastık kalıbı birkere
heeehhheee çıkmzsa gel beni bul ben her türlü seansa razıyım
sabah kalkınca yap bacım aç olursa daha net olur bence

bacıımm buy mesajııılö şuan gamözeli yarim i dinlerken yazıyorum yada tazanıyorum ooohhh ooohhhhh ooohhhhhhkıskananlar çatsın
güzelsin güzer yarşiimmm hheeehhheeehhheee ooohhhjgı ıoohhhfgvhcxsdfxgcvhbvcw

kız alıp yapsam mı cıkmazsa ama yakıcam seni bak kalıbımı basarım dedin ne sözler verdin hamilesin diye ama sabah ac karnına olması fark yaparmı

CANS SEN BEKLE BAKMA İZGİLİME İNŞ HAMİŞSİNDİRDUALARIMIZ SENİNLE

kızlar benim günümde 24 ü dentnurse seni anlıorum bende de bazı belirtiler var ama reglimi hamilelik mi bilemiyorum 🙁

HADİ YA İNŞ HAMİŞSİNİZDR KIZLAR YAA

İLAHİİ BALIMM YAA BENDE OYNAĞİMDA BELKİMN BEBEİŞ VARDIR DİYE İDYE OYNAMAY UNUTTUMM VALLAOHHH OHHH YANDANN KIVIR BACIM KIVIRRR

bu ayşegüller hep böyle oynak oluyo heralde aman oyna kız bişey olmazz hem kız olsun oda bizim gibi oynak olsun
yandaaaan [/QUOTE]

KIZ SENDEMİ AYŞEGÜL SÜN SENİ OYNAK HADİ BACIM YORULMAK YOK HEE SÖYLİMM YANDAN YANDANNN :meçhul::meçhul: