Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yoo ben Izgilimle cekismeden duramam,kasinti basar
yyyaaaa bacım zaten öle olmasa burda zaman geçermi muhabbet olurmu hheeehhhheeehhhee kaşınma bacım hheehhee
kızlar benim günümde 24 ü dentnurse seni anlıorum bende de bazı belirtiler var ama reglimi hamilelik mi bilemiyorum 🙁
kkıısss ne belirtisi var anam ahanda bi hamiş daha geliyo ooohhh ooohhh
ben patlama olacak demiştim kalıbımı basıyorum patlamaya hazır olun

bebek hiç fikir vermedin sen duydunmu böyle bişey ya sabahtan beri wc gide gele telef oldum ama tık yok lekelenme oldu sonra yok bişey pazar günüde böyle olmuştu

Canim ne desem bilmiyorum ki.Seni bosuna ümitlendirmek istemem.Böyle bisey gelmedi basima hic.Bir kac gün sabret bence.Bu cok zor da olsa🙂Hadi öpüyorum kuzum.Allaha emanet ol.

HADİİİİ İZGİ,LİMM NE GÜZEL GÖBECİK ATIYON KISS ÖLEEEE BİRAZDAN ÖTEKİ KASEYİ SALLA BACIM HADİ ALEM OYNASIUN DURMASINNN :meçhul::meçhul:

ben geldim iyki geldim hos geldim nasilsiniz kizlar 😀

belin agrıyor mu seninde sanki hemen adet olcakmış gibi birde cok şiştim patlamak üzereyim

Bende bel ağrısı yok güzelim ama regli olmadan önce belim felaket ağrırfı şimdide belimde ağrı yok. Ama göğüslerim acıyı kasığıma ağrı girio. Ağzımda 10 gündür metalimsi bir tat var. Bacaklarım ağrıo sanki km lerce yol yürümüşüm gibi

şarkı bitiyo tekrar tekrar dinliyorum izgiliiiiiimm ohohhhh yandannn döne döne yandaaaan hobaaa . oynamaktan mutfağa gidemiyorum ya biz daha yemek yiyecezde ekşın yapacazda ohooo