izgil85
Hamiş Melek
hhheee bacım çıkıyorum...... bakın kalıbımı basıyorumki çıkıyorum heeeee😀 izgilim çıkıomusun öptüm güzelim tanıştığıma sevindim
canım bende çoooooooooooook sevimdim adı gibi sevgili dostuuummm öpüyorum seni
hhheee bacım çıkıyorum...... bakın kalıbımı basıyorumki çıkıyorum heeeee😀 izgilim çıkıomusun öptüm güzelim tanıştığıma sevindim
bende öpüyorum kuzumhhheee bacım çıkıyorum...... bakın kalıbımı basıyorumki çıkıyorum heeeee
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
hg cnm bana hg diyen olmadi ama ben diyim sana gülüm 🙂
bye izgil hanimhhheee bacım çıkıyorum...... bakın kalıbımı basıyorumki çıkıyorum heeeee
hoşgeldin kıbrısın gülüüüü nasılsın canımiyi akşamlar kızlar nasılsınız
ooooooooooo bacım sen gelirsinde görülmezmi öpüyorum canım seni hoşgeldinhg cnm bana hg diyen olmadi ama ben diyim sana gülüm 🙂
ya sen cok komiksin sana bayılıyorum beni hep güldürüyorsun allah seni hep güldürsün inşallah
😀 hep beraber gülelim bacım ama bacım adamın üzerime atlaması an meselesi zaten bende çok açıktım halbuki komşularıma mercimek köftesi yapmıştım oturduk ne var ne yok yedik ama müthiş açıktım hheeehhheee bişi derdim ama şafak 9 daha hheehhhee öpüyorum ben canımıniçi oohh oohhhyawww niyeki ne gidiyosyun inş bacım çok saol inş hepimiz hamişizdir güle güle bacımmm
iyi akşamlart dentnursecimm görüşmek üzerehepinizi öptüm girdiğinde görmediklerim olmuşsa ne olur kızmayın sakın konu derin malum o yüzden olmuştur iyi sopetler
ben dedikten sonra görseniz neki bacim 🙂hoşgeldin kıbrısın gülüüüü nasılsın canım
ooooooooooo bacım sen gelirsinde görülmezmi öpüyorum canım seni hoşgeldin
😀 hep beraber gülelim bacım
ama bacım adamın üzerime atlaması an meselesi zaten bende çok açıktım halbuki komşularıma mercimek köftesi yapmıştım oturduk ne var ne yok yedik ama müthiş açıktım hheeehhheee bişi derdim ama şafak 9 daha hheehhhee öpüyorum ben canımıniçi oohh oohhh