S selzeh Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.692 ayşegüüll' Alıntı: günaydın melekler, nasılsınız Genişletmek için tıkla ... günaydın canım ıyıyız sen nasılsın
ayşegüüll' Alıntı: günaydın melekler, nasılsınız Genişletmek için tıkla ... günaydın canım ıyıyız sen nasılsın
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.693 desenim preesed dimi kullandın bacım neyden bahesediyonnn
cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.694 ayşegüüll' Alıntı: günaydın melekler, nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ayşem gülüm sana da günaydın, napıyosun bakalım?
ayşegüüll' Alıntı: günaydın melekler, nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ayşem gülüm sana da günaydın, napıyosun bakalım?
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.695 selzeh' Alıntı: günaydın canım ıyıyız sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim bitanem sen nasılsın daha iyisinidr inş bebişimiz nasılll annesi
selzeh' Alıntı: günaydın canım ıyıyız sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... iyiyim bitanem sen nasılsın daha iyisinidr inş bebişimiz nasılll annesi
M meryem214434 Aktif Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.696 ayşegüüll' Alıntı: günaydın melekler, nasılsınız Genişletmek için tıkla ... günaydın ayşegülüm dün bağlantıda sorun vardı.yazdıklarınız görünmüyordu.ya kusura bakma valla geldiğini bile görmemişim.canımın içisin sen
ayşegüüll' Alıntı: günaydın melekler, nasılsınız Genişletmek için tıkla ... günaydın ayşegülüm dün bağlantıda sorun vardı.yazdıklarınız görünmüyordu.ya kusura bakma valla geldiğini bile görmemişim.canımın içisin sen
*AyşegüL* Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.697 ya kızlar ben niye yakalayamadım 11. ve 12. günlerde çift çizgiyi yaaa:küstüm: 11.günde 3,5 saat tutmuştum çişimi 12. günde 2,5 saat ondanmı acaba yaaa :küstüm:neyse bugün 14.günüm bugünde deniyim bakalım testi ?
ya kızlar ben niye yakalayamadım 11. ve 12. günlerde çift çizgiyi yaaa:küstüm: 11.günde 3,5 saat tutmuştum çişimi 12. günde 2,5 saat ondanmı acaba yaaa :küstüm:neyse bugün 14.günüm bugünde deniyim bakalım testi ?
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.698 cozy' Alıntı: Ayşem gülüm sana da günaydın, napıyosun bakalım? Genişletmek için tıkla ... napıyım bitanem kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorumm onun yüzünden forumada fazla giremiyorum özledim hepinizi sen naslsın dr gittinmi tekrar enfeksiyon var diyodun geçmişdir inş
cozy' Alıntı: Ayşem gülüm sana da günaydın, napıyosun bakalım? Genişletmek için tıkla ... napıyım bitanem kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorumm onun yüzünden forumada fazla giremiyorum özledim hepinizi sen naslsın dr gittinmi tekrar enfeksiyon var diyodun geçmişdir inş
S selzeh Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.699 ayşegüüll' Alıntı: iyiyim bitanem sen nasılsın daha iyisinidr inş bebişimiz nasılll annesi Genişletmek için tıkla ... ıyı olmaya çalışıyorum canım işte nasıl olayım hamılelegım zorlu geçecek sanırım bıraz ama hayırlısı napalım bebişte iyi masallah büyüyo işte yavs yavas
ayşegüüll' Alıntı: iyiyim bitanem sen nasılsın daha iyisinidr inş bebişimiz nasılll annesi Genişletmek için tıkla ... ıyı olmaya çalışıyorum canım işte nasıl olayım hamılelegım zorlu geçecek sanırım bıraz ama hayırlısı napalım bebişte iyi masallah büyüyo işte yavs yavas