Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın ayşegülüm dün bağlantıda sorun vardı.yazdıklarınız görünmüyordu.ya kusura bakma valla geldiğini bile görmemişim.canımın içisin sen

sen de benim bitanemm seni çok seviyom kıss ne kusuru o olsa olsa bağlantının kus unu olur nasılsın bitanem bebiş görmeye gittinmi tekrar

ya kızlar ben niye yakalayamadım 11. ve 12. günlerde çift çizgiyi yaaa:küstüm: 11.günde 3,5 saat tutmuştum çişimi 12. günde 2,5 saat ondanmı acaba yaaa :küstüm:neyse bugün 14.günüm bugünde deniyim bakalım testi ?

kız tweety niye yokmuşum gibi davranıyosun küserimm bak yırtarım senin testini oraya gelirsem :tsk::24:

napıyım bitanem kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorumm onun yüzünden forumada fazla giremiyorum özledim hepinizi

Biz birazdan öğle yemeği yiyeceğiz kız🙂

sen naslsın dr gittinmi tekrar enfeksiyon var diyodun geçmişdir inş

Gittim canım, kullandığım ilaç tam etkili olmamıştı, anlamıştım zaten, başka verdi sanırım bu daha iyi çünkü belirtiler azalıyor, Başka bir dr a gitmiştim (mememde kist var da) onda da idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı onun içinde ilaç kullanıyorum İnş önümüzdeki aya yetişirim. Bu ay neyse de bi ay da onun için kaybetmeyeyim. Böyle işte canım. Her şeyin başı sağlık🙂

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
dentnurse......................23 Nisan
şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Gittim canım, kullandığım ilaç tam etkili olmamıştı, anlamıştım zaten, başka verdi sanırım bu daha iyi çünkü belirtiler azalıyor, Başka bir dr a gitmiştim (mememde kist var da) onda da idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı onun içinde ilaç kullanıyorum İnş önümüzdeki aya yetişirim. Bu ay neyse de bi ay da onun için kaybetmeyeyim. Böyle işte canım. Her şeyin başı sağlık🙂

allahım yar ve yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni ghüzelim yaa inş bütün sıkıntıların yel alıp götürsün ferah ferah hemencik gelsin meleğinnnnnnnnnnnnn dualarım senin güzelimmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm kuşummmmmmm anaaaaaa

kanım kaynadı gel seni bir öpimmmmmmmmmm :kiss::kiss:

ayşegülüm evet cnm pre seed kullandım ilk kez dün akşam ondan bahsediyorummm

selzeh canım bişey sordum ama okumadın herhalde, bu gün de yapayımmı testi ?yani gün aşırı mı her gün mü?

pirenses canım sen ne yaptın?

pirenses ne yaptı acaba?

Hoşgeldin, pirenses merak edilen insan naptın bakalım🙂
yok canım tapmadım daha cuma gecesıye yapmıcam test
canım benim kıyamam sana inş daha iyi olursun bebeişin sağlklı olsunda varsın biraz zor olsun napalım canımm

kız fıstık bizde seni merak ettik nerdesin bakalımmm
ama sabh kaltımmı mıdem cok bulanıyor bende merak edıyom uzanınca karnımda bırsey var gıbı hıssedıyom canım

Geri