günaydın ayşegülüm dün bağlantıda sorun vardı.yazdıklarınız görünmüyordu.ya kusura bakma valla geldiğini bile görmemişim.canımın içisin sen
ya kızlar ben niye yakalayamadım 11. ve 12. günlerde çift çizgiyi yaaa:küstüm: 11.günde 3,5 saat tutmuştum çişimi 12. günde 2,5 saat ondanmı acaba yaaa :küstüm:neyse bugün 14.günüm bugünde deniyim bakalım testi ?
napıyım bitanem kahvaltı için eşimin uyanmasını bekliyorumm onun yüzünden forumada fazla giremiyorum özledim hepinizi
Biz birazdan öğle yemeği yiyeceğiz kız🙂
sen naslsın dr gittinmi tekrar enfeksiyon var diyodun geçmişdir inş
selam guzeller
ıyı olmaya çalışıyorum canım işte nasıl olayım hamılelegım zorlu geçecek sanırım bıraz ama hayırlısı napalım bebişte iyi masallah büyüyo işte yavs yavas
selam guzeller
yok canım daha bır gelişme ama karnın hafıf şiştı ve serleştı ama cok erken değilmi seninkıdemı oylepirenses ne yaptı acaba?
selam guzeller
Gittim canım, kullandığım ilaç tam etkili olmamıştı, anlamıştım zaten, başka verdi sanırım bu daha iyi çünkü belirtiler azalıyor, Başka bir dr a gitmiştim (mememde kist var da) onda da idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı onun içinde ilaç kullanıyorum İnş önümüzdeki aya yetişirim. Bu ay neyse de bi ay da onun için kaybetmeyeyim. Böyle işte canım. Her şeyin başı sağlık🙂
pirenses ne yaptı acaba?
yok canım tapmadım daha cuma gecesıye yapmıcam testHoşgeldin, pirenses merak edilen insan naptın bakalım🙂
ama sabh kaltımmı mıdem cok bulanıyor bende merak edıyom uzanınca karnımda bırsey var gıbı hıssedıyom canımcanım benim kıyamam sana inş daha iyi olursun bebeişin sağlklı olsunda varsın biraz zor olsun napalım canımm
kız fıstık bizde seni merak ettik nerdesin bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?