Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

AAAA Aşk olsun adaşım,ayşegülüm,mor sümbülüm olurmu hiç öyle şey anam yetişemiyomki yazılara yahuu deli oldum burda

canım benimmmmmmmmmm inş bebişinin gelmesine vesile olurrr çok dua edicem buay sana bakalm inşşşşşşşşşş

Öp öp çekinme🙂

selzeh canım bişey sordum ama okumadın herhalde, bu gün de yapayımmı testi ?yani gün aşırı mı her gün mü?

Her gün ve aynı saatte yapmak gerekiyor

ayşegülüm evet cnm pre seed kullandım ilk kez dün akşam ondan bahsediyorummm

selzeh canım bişey sordum ama okumadın herhalde, bu gün de yapayımmı testi ?yani gün aşırı mı her gün mü?

canım ben hergün yapmıstım testı çünkü yumurtlamada önemlı rolü olan LH bır anda pik yapıyo kaçırabılırsın yanı ondan hergün yap görene dek

pirenses hemen söyle bakim mrs.m in altına yazıyor muyuz seni?
sence hamılemıyım bu dedıklerım sende varmı ama kesın emın olmadan yazmayın
yapmadım daha bırsey kkkkkkkııııııızzzzzzz

yok canım tapmadım daha cuma gecesıye yapmıcam test

ama sabh kaltımmı mıdem cok bulanıyor bende merak edıyom uzanınca karnımda bırsey var gıbı hıssedıyom canım

ayyy canım benim yaa inş pozitifi görürsün hadi bakalım ben senden çok ümitliyimmm

AAAA Aşk olsun adaşım,ayşegülüm,mor sümbülüm olurmu hiç öyle şey anam yetişemiyomki yazılara yahuu deli oldum burda

heeee bidaha olmasın ben özel hoşgeldin isterimm yoksa adaşim falan demem gelir isirırmm o güzel yanaklardan haberin olsunnnnn

yok canım tapmadım daha cuma gecesıye yapmıcam test

ama sabh kaltımmı mıdem cok bulanıyor bende merak edıyom uzanınca karnımda bırsey var gıbı hıssedıyom canım

En başından beri senin hamile olduğunu düşünüyorum, ben anneme sormuştum neler olmuştu gebeliğinde diye
Adetim geçtikten 10-15 gün sonra karnımın altında bir dolgunluk hissediyordum,
bi de insan hissediyo, bir heyecan oluyor içinde demişti

pirenseeeeeeeeeeeeeeeeess canııııııııııııııııııııım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn eğer ki adetin hiç bu kadar gecikmiyorsa kesin olarak hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin belirtilerin de onu gösteriyor zaten bebiş geliyor bebişşşşşş Allah'ın izniyle inşallaaahhhh ( ay şu takla atan bebeğe bayılıyorum yaaaa 🙂 )

canmmm dikkat et bebişe kendinede zorlada olsa yeee inş hamileliğin kolay geçerrrrrrrr
kıyamam sana