ben 3 kilo aldım bile pantolonlarım olmuyor artık ama 3 gündür iştahım fena kapandı.verecem bu gidişle yoğun bulantılar başladı.ben senin hamiş olduğunu düşünüyorum biliyorsun.inşaallah psikolojik değildir.
allahım yar ve yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni ghüzelim yaa inş bütün sıkıntıların yel alıp götürsün ferah ferah hemencik gelsin meleğinnnnnnnnnnnnn dualarım senin güzelimmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm kuşummmmmmm anaaaaaa
Allah razı olsun canım, hepimizin inş, kız gözüm doldu bak
En başından beri senin hamile olduğunu düşünüyorum, ben anneme sormuştum neler olmuştu gebeliğinde diye
Adetim geçtikten 10-15 gün sonra karnımın altında bir dolgunluk hissediyordum,
bi de insan hissediyo, bir heyecan oluyor içinde demişti
pirenseeeeeeeeeeeeeeeeess canııııııııııııııııııııım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn eğer ki adetin hiç bu kadar gecikmiyorsa kesin olarak hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin belirtilerin de onu gösteriyor zaten bebiş geliyor bebişşşşşş Allah'ın izniyle inşallaaahhhh ( ay şu takla atan bebeğe bayılıyorum yaaaa 🙂 )
ben 3 kilo aldım bile pantolonlarım olmuyor artık ama 3 gündür iştahım fena kapandı.verecem bu gidişle yoğun bulantılar başladı.ben senin hamiş olduğunu düşünüyorum biliyorsun.inşaallah psikolojik değildir.