bence en büyük belirti annenin hamile olduğuna inanmasıdır.ben her ay bulantım var adetim geçti falan deyip psikolojikmen yaşardım.bu sefer çok farklıydı.bulantı falan yoktu.ama farklıydı.var bişeyler kesin dedim ve varmış.
pirenseeeeeeeeeeeeeeeeess canııııııııııııııııııııım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn eğer ki adetin hiç bu kadar gecikmiyorsa kesin olarak hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin belirtilerin de onu gösteriyor zaten bebiş geliyor bebişşşşşş Allah'ın izniyle inşallaaahhhh ( ay şu takla atan bebeğe bayılıyorum yaaaa 🙂 )
En başından beri senin hamile olduğunu düşünüyorum, ben anneme sormuştum neler olmuştu gebeliğinde diye Adetim geçtikten 10-15 gün sonra karnımın altında bir dolgunluk hissediyordum, bi de insan hissediyo, bir heyecan oluyor içinde demişti
pirenseeeeeeeeeeeeeeeeess canııııııııııııııııııııım sen hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn eğer ki adetin hiç bu kadar gecikmiyorsa kesin olarak hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin belirtilerin de onu gösteriyor zaten bebiş geliyor bebişşşşşş Allah'ın izniyle inşallaaahhhh ( ay şu takla atan bebeğe bayılıyorum yaaaa 🙂 )
aaaaaaa kısslaaar ben size rüyamı anlatmadım demiiiiiiii ay olmassss anlatmazsam çatlarım orta yerimden (hayır olsun dediğinizi duyar gibiyim )
ee gelelim rüyama benim yaklaşık 8,5 aylık hamile bir arkadaşım var dün onu aradım evden şuan doğum izninde ev tlf.dan ulaşamadım merak ettim bu ayın sonunda doğumu olcak hayırlısıyla rüyama girmiş dün epey düşünmüşüm demek ki rüyama girmiş rüyamda bi görüyorum bunu doğum yapmış aa diyorum sana ulaşamadım meğer doğum yaptın ha sonra bebeğini görüyorum (erkek bebek) aa diyorum aynı babası çok tatlı bembeyaz ela gözlü desem deil gri gibi bişeydi ama çok güzel gözleri olan bi bebekti sevdim falan sonra uyandım rüya tabirine baktım netten yeni doğmuş bebek can sıkıcı olaylar falan diyodu ya sinirim bozuldu sabah sabah :küstüm: neyse hayır olsun diyelin Allah hayırlara çıkarsın inş. nihayetinde bebek görmek her halukarda iyidir diye biliyorum 🙂🙂🙂
sen kac haftalık oldun bıde sabahları kalkıncamı bulantı oluyon ay ben dıyom karnım hemen belırdıne gore kesın ikiz dıyorum aman benım hocada bır sevınıyor ayrıca ben ruyamda sen hamılesındıye ses duymuştum
sen kac haftalık oldun bıde sabahları kalkıncamı bulantı oluyon ay ben dıyom karnım hemen belırdıne gore kesın ikiz dıyorum aman benım hocada bır sevınıyor ayrıca ben ruyamda sen hamılesındıye ses duymuştum
benim bugün 6+6 yani yarın 8.haftaya girecem.belli olmuyor ya daha çözemedim.dün sabah namazından sonra başladı yatırmadı akşama kadar sürdü.bugün 10a kadar yataktaydım hiç yoktu yataktan çıkınca başladı.içimden yemek yapmak da gelmiyor