cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.812 sevilay76' Alıntı: [ı]ben geldimm!![/ı] [ı]nasılsınız melekler?allahım yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin 🙂[/ı] Genişletmek için tıkla ... Hg sevilay
sevilay76' Alıntı: [ı]ben geldimm!![/ı] [ı]nasılsınız melekler?allahım yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin 🙂[/ı] Genişletmek için tıkla ... Hg sevilay
sılam_nisa Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.813 dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... hemen sters yapma bak reglin gelmedi o gelmezse bebiş gelir unutma..
dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... hemen sters yapma bak reglin gelmedi o gelmezse bebiş gelir unutma..
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.814 dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh yanında olsaydım ben neyapardım senı varyaaa hıc okumuyomusun yazdıklarımızı canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa tabı tek cıkarrrrrrrrrr kaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn testıııııııııııııı yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ugrasma ıdararlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh yanında olsaydım ben neyapardım senı varyaaa hıc okumuyomusun yazdıklarımızı canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa tabı tek cıkarrrrrrrrrr kaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn testıııııııııııııı yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ugrasma ıdararlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.815 tatlı cadım' Alıntı: işi dedım kısssssssssssss cıkıs tarıhım yaaaaaaaaaaa.....ınsallah canım ınsallahhhhh Genişletmek için tıkla ... abowww cidden mi bacmmmm ben geri kalmşmmm kusura bakma bitanemmmmm yaaaa sevilay76' Alıntı: [ı]ben geldimm!![/ı] [ı]nasılsınız melekler?allahım yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin 🙂[/ı] Genişletmek için tıkla ... hg bitanemmm aminnnnnnnnnnnn inş caımmm senin de gülümmmm
tatlı cadım' Alıntı: işi dedım kısssssssssssss cıkıs tarıhım yaaaaaaaaaaa.....ınsallah canım ınsallahhhhh Genişletmek için tıkla ... abowww cidden mi bacmmmm ben geri kalmşmmm kusura bakma bitanemmmmm yaaaa sevilay76' Alıntı: [ı]ben geldimm!![/ı] [ı]nasılsınız melekler?allahım yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin 🙂[/ı] Genişletmek için tıkla ... hg bitanemmm aminnnnnnnnnnnn inş caımmm senin de gülümmmm
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.816 sevilay76' Alıntı: DENTNURSE inşallah hamilesindir,senin için dua ettim🙂 Genişletmek için tıkla ... hosgeldın canım..........
sevilay76' Alıntı: DENTNURSE inşallah hamilesindir,senin için dua ettim🙂 Genişletmek için tıkla ... hosgeldın canım..........
cozy Yeni Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.817 ayşegüüll' Alıntı: abowwww cozycimmm sende oldun uzman hee ,iyicene bence okadar araştırıp öğrenme tatlım yüğzeysel bilgin olsun çok bilmek iyi diğil bu konuları bilmeyenler daha iyi doğuruyooo az bilelimm azzz Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın da tatlım artık çooookkkk geç🙂 dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... Yukarıda yazdıklarımı okudun mu cnm moralini bozma 4 saatlik idrar gerekiyor bi de negatifse negatif demek değildir daha, pozitifse pozitiftir.
ayşegüüll' Alıntı: abowwww cozycimmm sende oldun uzman hee ,iyicene bence okadar araştırıp öğrenme tatlım yüğzeysel bilgin olsun çok bilmek iyi diğil bu konuları bilmeyenler daha iyi doğuruyooo az bilelimm azzz Genişletmek için tıkla ... Çok haklısın da tatlım artık çooookkkk geç🙂 dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... Yukarıda yazdıklarımı okudun mu cnm moralini bozma 4 saatlik idrar gerekiyor bi de negatifse negatif demek değildir daha, pozitifse pozitiftir.
Mavişim Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.818 cozy' Alıntı: canım son adet tarihin ve olman gereken zaman ne zaman Genişletmek için tıkla ... son adet 27 mart olmam gereken 23 nisan
cozy' Alıntı: canım son adet tarihin ve olman gereken zaman ne zaman Genişletmek için tıkla ... son adet 27 mart olmam gereken 23 nisan
sılam_nisa Hamiş Melek 22 Nisan 2010 #50.819 cozy' Alıntı: Hg sevilay Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cozycim hızınıza yetişemiyorum nekadar çok yazmışsınız
cozy' Alıntı: Hg sevilay Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk cozycim hızınıza yetişemiyorum nekadar çok yazmışsınız
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 22 Nisan 2010 #50.820 dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... kızzzz hemen üzülme bacmmm daha günün geçmemiş tek çıkması yüksek ihtimaldi zatenn boşver hiç yapmamiş farzet kendiniii
dentnurse' Alıntı: yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff Genişletmek için tıkla ... kızzzz hemen üzülme bacmmm daha günün geçmemiş tek çıkması yüksek ihtimaldi zatenn boşver hiç yapmamiş farzet kendiniii