sılam_nisa
Hamiş Melek
DENTNURSE inşallah hamilesindir,senin için dua ettim🙂
[ı]ben geldimm!![/ı]
[ı]nasılsınız melekler?allahım yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin 🙂[/ı]
hemen sters yapma bak reglin gelmedi o gelmezse bebiş gelir unutma..yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff
ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh yanında olsaydım ben neyapardım senı varyaaa hıc okumuyomusun yazdıklarımızı canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa tabı tek cıkarrrrrrrrrr kaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn testıııııııııııııı yaptırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ugrasma ıdararlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff
işi dedım kısssssssssssss cıkıs tarıhım yaaaaaaaaaaa.....ınsallah canım ınsallahhhhh
[ı]ben geldimm!![/ı]
[ı]nasılsınız melekler?allahım yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin 🙂[/ı]
hosgeldın canım..........DENTNURSE inşallah hamilesindir,senin için dua ettim🙂
Çok haklısın da tatlım artık çooookkkk geç🙂abowwww cozycimmm sende oldun uzman hee ,iyicene bence okadar araştırıp öğrenme tatlım yüğzeysel bilgin olsun çok bilmek iyi diğil bu konuları bilmeyenler daha iyi doğuruyooo az bilelimm azzz![]()
yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff
son adet 27 mart olmam gereken 23 nisancanım son adet tarihin ve olman gereken zaman ne zaman
hoşbulduk cozycim hızınıza yetişemiyorum nekadar çok yazmışsınızHg sevilay

yaptım kızlar clearbule diye bir test bu 4 gün öncesini belli eden ama tek cizgi cıktı yaaa gelde cıldırma ben bıktım bu tek cizgiyi görmekten offff