Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm fatoşum eğer öyleysem darısı senin başına inşş tüm kalbimle hepinize dua ediyorum fatoş birilerinin daha silik çıkmıştıda sonra hamile olmadıkları çıktı dimi

hayatım heyecan yapma ok.sakin ol canım benimmm çok sağolasın allah razı olsunnn inş.bizde bu ay hamile kalırız.canım benim o çok çok çok istisna bişey hayatımm bununla kafanı meşgul etme ve sakın kötü düşünme herşey yolunda ve sende artık bir anne adayısın unutma bi tanem.yani sende de aynı şey olucak diye bişey yok.herşey gönlünce olsun canımmm
tebrik ederim tekrar

ya fatoş ya hamile değilsem cnm ya niye yazdın ağlattın beni

ağla ağla bacımmm bunlar senin mutluluk gözyaşlarınnn seninde hakkın anne olmaktı bak sonunda kapına çalan bir meleğin oldu bi tanem allahın izniyle ne olur kötü şeylere kafanı takıpta bu güzel günde üzülme tamam mı hayatımmm bak hemen bi acile git biyere git en yakın ve hemen kan testi yaptır bi tanem ama umuyorumm ki sen şuan gerçekten hamişsinnnn

ah bitanem çok sağol cnm darısı hepinize inş hemen tablodaki günlerde habrinizi alırım rabbim sen duy sesimizi dileğimizi sen kabul et.çok şaşkınım ve ağlıyorum ben şimdi eşime ne diycem nasıl denir ne yapılır çok şapşalım ya