Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ve ben c.tesi o ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm p.tesi kan testi yaptırdım sonuç pozitif hemen yaptırabilirsen yaptır bence sonucu bir saat içinde veriyolar eşine net söylersin hem

canım ben o testlerı hiç bılmıyorum ama bence hamılesın gıt kan testını yaptır kesınlestır tatlım

selzehcim eşim için üzülüyorum yoksa hemen söylerdim ona o kadar istiyoki ve tabi çok umutlanıyo olmayınca çok üzülüyo kıyamıyorum ona ama yapmazsamda ben kafayı yicem bu akşam kayınvalidemlere gidicez yanlarında tıp merkezi var giderken kanı verir dönerken alırım inş

kızlar cidden çok kötüyüm çıldırıcak gibiyim yerimde duramıyorum napsam eşimle kan testimi yapsam akşam söylesemmi ona ya yoksa ya oda umutlanırsa

Canım sen hemen bi polikinlik yada acil hastaneye git ve kan testini yaptır sonucunu hemen almak için yani 1 saat içinde çıkar sanırsam garantilersin kendini ama sonuçta sen şuan hamilesin tatlımmm bilmiş ol hayorlı uğurlu olsun canımmm bence gönül rahatlığı ilede eşinle bu güzel duyguyu paylaşabilirsin

selzehcim eşim için üzülüyorum yoksa hemen söylerdim ona o kadar istiyoki ve tabi çok umutlanıyo olmayınca çok üzülüyo kıyamıyorum ona ama yapmazsamda ben kafayı yicem bu akşam kayınvalidemlere gidicez yanlarında tıp merkezi var giderken kanı verir dönerken alırım inş

canım keske yaptırsaydın kan testını çıkmısken sımdı rahtla söylerdın esıne

Canım sen hemen bi polikinlik yada acil hastaneye git ve kan testini yaptır sonucunu hemen almak için yani 1 saat içinde çıkar sanırsam garantilersin kendini ama sonuçta sen şuan hamilesin tatlımmm bilmiş ol hayorlı uğurlu olsun canımmm bence gönül rahatlığı ilede eşinle bu güzel duyguyu paylaşabilirsin

cnm fatoşum eğer öyleysem darısı senin başına inşş tüm kalbimle hepinize dua ediyorum fatoş birilerinin daha silik çıkmıştıda sonra hamile olmadıkları çıktı dimi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040:
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

birmur...........................9-10 temmuz(Haber bekliyoruz)
nur85..........................11 temmuz (hayırlısı olur inşallah kızlar hala bekliyorum)
duygum_06.................15 temmuz

Yaz esintisi.................13-15 temmuz
yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz
ela_1982..................1 agustos

hazal3......................3 agustos
Fatosss....................8-10 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile..

Geri