ooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy bacım hoşgeldin aferin aferin yapma test günün yarındı bak unutma heeeee yoksa geliyor seansın seni bayıltırım bak yarına kadarselam kızlar yeminle bu gün utanıyorum kac defa test yapıcam dedim olmadı dünde gittim kız arkadaşım oldugu için yapmadı dur günün gecsin yaparız yarın günün adet görürsün kıyamam sana daha cok üzülürsun dedi birde cıkmazsa yok bebek demek benide etkiler dedi yapmadı ama şimdiye kadar gelmedi kanamam dua edin kızlar yaaa olmasın adet bebek olsun ama belim ve kasıklarım hafif hafif agrıyor olucakmış gibi
özletme bidaaa yazım gülümm..işte dediğim gibi kasık batması bide akıntı başladı..hayırlısı.. sen nasılsın canım senin bebek işleri nasıl gidiyor
selam kızlar yeminle bu gün utanıyorum kac defa test yapıcam dedim olmadı dünde gittim kız arkadaşım oldugu için yapmadı dur günün gecsin yaparız yarın günün adet görürsün kıyamam sana daha cok üzülürsun dedi birde cıkmazsa yok bebek demek benide etkiler dedi yapmadı ama şimdiye kadar gelmedi kanamam dua edin kızlar yaaa olmasın adet bebek olsun ama belim ve kasıklarım hafif hafif agrıyor olucakmış gibi
gözümün bebeeeeeee kıssssss napıyon neden giremicen kıssssss hafta tatilimi ne iş bcımInsallah gelmez canim yaaaa, 2 gün giremicem int., insallah pazartesi güzel haberlerini alirim...
bayılt ama bişey de yaaa karnımın alt kısmını sanki cok hafif şiş gibi hissediyorum başla seansaooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy bacım hoşgeldin aferin aferin yapma test günün yarındı bak unutma heeeee yoksa geliyor seansın seni bayıltırım bak yarına kadar
ayy hastayımm yaaaa grip oldum birazcıkk..kızlarr benim akıntılarım başladı yaa kasıklarımdada batmalar var hayırlısı bakalım amaaan düşünmiyiimmm..adet olcam diyimde hamiş olursam daha çok sevinirimmm
kısss balımm bukadının sürekli doğum iznine çıkyoooo anlamadımm gene doğurdu ne eetti yawewwww
yaaaa yaaaa sakın düşme tarlama ben o tarlayı yapana kadar anam ağladıııı
biliyossunnn
anamın gözünde yaş kalmadıııı
özletme bidaaa yazım gülümm..işte dediğim gibi kasık batması bide akıntı başladı..hayırlısı.. sen nasılsın canım senin bebek işleri nasıl gidiyor
selam kızlar yeminle bu gün utanıyorum kac defa test yapıcam dedim olmadı dünde gittim kız arkadaşım oldugu için yapmadı dur günün gecsin yaparız yarın günün adet görürsün kıyamam sana daha cok üzülürsun dedi birde cıkmazsa yok bebek demek benide etkiler dedi yapmadı ama şimdiye kadar gelmedi kanamam dua edin kızlar yaaa olmasın adet bebek olsun ama belim ve kasıklarım hafif hafif agrıyor olucakmış gibi
dikkat ediyorum canım sağoll..sende nasıl belirtiler başladımı canımoooyyy gülüüüm geçmiş olsun havalar bi sıcak bi soğuk şaşırtıyo insanı dikkat et güzelim olurmu
Çoookk geçmiş olsun, pozitif melek🙂
İnş. çok sevinirsin...
evet canim toplanmisiz ne guzel 🙂
tek tasimizidami kendimiz alsak napsak haha 🙂
Afiyet bal seker olsun tatlim..
Hosbulduk fisssstukkk
Tamam tamam hadi kiymiyorum sana 🙂 ama sen yinede koru tarlani haha 🙂 nober tut nobet 🙂
inşallah öyledir canım iyi dilekler için cok sağolunfıstığımmm inş hamişsin yaa
buara benim selamımı almadın aşkolsunnnnnnn küserimmmmmmmmmm
bakkkkkkk sana
bitanem belkide böylesi senin için daha hayırlıdr inş bebeişin gelmişdr yaaaaaaaaaaaa dualarım seninle canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?