Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar yeminle bu gün utanıyorum kac defa test yapıcam dedim olmadı dünde gittim kız arkadaşım oldugu için yapmadı dur günün gecsin yaparız yarın günün adet görürsün kıyamam sana daha cok üzülürsun dedi birde cıkmazsa yok bebek demek benide etkiler dedi yapmadı ama şimdiye kadar gelmedi kanamam dua edin kızlar yaaa olmasın adet bebek olsun ama belim ve kasıklarım hafif hafif agrıyor olucakmış gibi
ooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyy bacım hoşgeldin aferin aferin yapma test günün yarındı bak unutma heeeee yoksa geliyor seansın seni bayıltırım bak yarına kadar:pirto:

kızlar bebek dogurup tecrübesi olan biri yardım etsin sanki yumurtalık kısmımsa hafif şişlik var gibi hissediyorum böyle olan varmıydı yoksa hastalanıcakmıyım

özletme bidaaa yazım gülümm..işte dediğim gibi kasık batması bide akıntı başladı..hayırlısı.. sen nasılsın canım senin bebek işleri nasıl gidiyor:bebem:

fıstığımmm inş hamişsin yaa
buara benim selamımı almadın aşkolsunnnnnnn küserimmmmmmmmmm

bakkkkkkk sana

selam kızlar yeminle bu gün utanıyorum kac defa test yapıcam dedim olmadı dünde gittim kız arkadaşım oldugu için yapmadı dur günün gecsin yaparız yarın günün adet görürsün kıyamam sana daha cok üzülürsun dedi birde cıkmazsa yok bebek demek benide etkiler dedi yapmadı ama şimdiye kadar gelmedi kanamam dua edin kızlar yaaa olmasın adet bebek olsun ama belim ve kasıklarım hafif hafif agrıyor olucakmış gibi

bitanem belkide böylesi senin için daha hayırlıdr inş bebeişin gelmişdr yaaaaaaaaaaaa dualarım seninle canımm

ayy hastayımm yaaaa grip oldum birazcıkk..kızlarr benim akıntılarım başladı yaa kasıklarımdada batmalar var hayırlısı bakalım amaaan düşünmiyiimmm..adet olcam diyimde hamiş olursam daha çok sevinirimmm:bebem:

Gecmis olsun guzelim cabucak iyiles tamam mi..

kısss balımm bukadının sürekli doğum iznine çıkyoooo anlamadımm gene doğurdu ne eetti yawewwww :haha::haha:

yaaaa yaaaa sakın düşme tarlama ben o tarlayı yapana kadar anam ağladıııı
biliyossunnn

anamın gözünde yaş kalmadıııı

Yok kiz bi cikti cikis o cikis.. 4 ay izin oluyor burda dogum yapinca.. daha bitmedi yani..

Kurban olurum tamam tamam ellemiycem tarlani haha 🙂 benimkini gordunmu buyuyo meyvalarim 🙂

özletme bidaaa yazım gülümm..işte dediğim gibi kasık batması bide akıntı başladı..hayırlısı.. sen nasılsın canım senin bebek işleri nasıl gidiyor:bebem:

Insallah melegin gelmistir canim gununde az kalmis heyecan vardir simdi.. evet kendimizi her zaman kotuye hazirlamak en dogrusu galiba.. meleklerimiz gelirsede ne guzel surpriz olur..

benimki ayni canim calismalar bitti bekleyisteyim.. iste 2 ay icinde bir gelisme olmazsa doktora gidecegim.. gecen ay gitmistim kilo verip gelmemi istedi o yuzden 🙁

slm dentnurse nasilsin? canim bence hamissin sen ve insallah oylede cikar.. sen yeterki bize guzel haberi ver biz bekleriz hic sorun degil yani..

senin belin bayadan beri agriyor zaten galiba degil mi?

evet canim toplanmisiz ne guzel 🙂

tek tasimizidami kendimiz alsak napsak haha 🙂

Afiyet bal seker olsun tatlim..

Hosbulduk fisssstukkk

Tamam tamam hadi kiymiyorum sana 🙂 ama sen yinede koru tarlani haha 🙂 nober tut nobet 🙂

heeee alalım bacım şarkı yarım kalmasınnn

tamnam nöbetteyimmm seninişin belli olmaz senin tarlan kçük fakir fakir senin tarlan kıskanççççççççççççççç :puha::puha:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
dentnurse......................23 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

şehnaz ......................... 24 Nisan
sammy_haa ................. 23-26 Nisan
aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

Geri