bendede bu ay hic ama hic streste yok, merakta yok, belirtide yok yok anam yok haha 🙂
Sehnaz ruhsuz hamis adayiyim demisti ya, bende ona rakip olmayi dusunuyorum 🙂
SEHNAZZZZ duydunmuuu rakibinimmm
Ya bacim sorma.. sanki duyanda cok fazla kiloluyum sanacak.. af edersin ne sisman kadinlar var catir catir doguruyor :-S
Hadi hayirlisi insallah gelmistir minik minik mercimek..
ayyyy görmedim meajlarını ayşegülüm bitanem aşkolsun ben seni hiç es geçermiyim eski dostum bitanem çok özür dilerim valla görmedimmm...ben seni çok seviyorum sakın küsme banaöperim seni bak hasta halimle
ayyyy ayyy tamam bacım öpme beni affettim seni tamam hasta olurum ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyomm cevap vermeyin çokkkkkkkk üzülüyommm napimm
bana tatlım cadım bılaştırdı zaten bu küsmeleri sahi nerde ooo
tmam gülüm çooooooooooooooook teşekkür ederim ağzıma burnuma bulaştıra bulaştıra donurma yicem hheeehhheee nasıl olsa bayram çocuğuyum bugün hheehhee gülüm öpüyorum seni
ayyyy ayyy tamam bacım öpme beni affettim seni tamam hasta olurum ben çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyomm cevap vermeyin çokkkkkkkk üzülüyommm napimm
bana tatlım cadım bılaştırdı zaten bu küsmeleri sahi nerde ooo
tamam söz bidaa yapmam vallaa.. evet ya bu tatlı cadı varya çok cadı hee hemen küsüyooo sen sakın öle olmaaşaka şaka çok özledim valla tatlı cadımıda gelsede kaynatsak birazcıkk
tmam gülüm çooooooooooooooook teşekkür ederim ağzıma burnuma bulaştıra bulaştıra donurma yicem hheeehhheee nasıl olsa bayram çocuğuyum bugün hheehhee gülüm öpüyorum seni
tamam söz bidaa yapmam vallaa.. evet ya bu tatlı cadı varya çok cadı hee hemen küsüyooo sen sakın öle olmaaşaka şaka çok özledim valla tatlı cadımıda gelsede kaynatsak birazcıkk