Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hosbuldum canim,nasilsin bugün?
Mrs m seni gördügüme sevindim canim.Dualarim daima seninle olacak birtanem.Kendine dikkat et ve hep olumlu düsün.Allahim bebisini korusun insallah.

çok sağol laracım... evet olumlu düşünüyorum bugün kafam daha da rahatladı. amiiiiinnnnn inşallah canım.

canım çooook geçmiş olsun.rabbim bebişini sizden ayırmasın inş.bol bol dinlen.kendinede bebeğede dikkat et..... take care of yourself and your baby 🙂

amiiiiinnn canım inşallahhhh.. evet sadece dinleniyorum. sağol tatlım.
OK! Thank you very much.

MRS M bitanem insallah bebegine hic birsey olmayacak sen gonlunu ferah tut guzelim..

Ya su bebegin tatliligina bakarmisiniz.. az once gordum hosuma gitti buraya koymak istedim

çok sağol canım benim inşallahhhhh

şehnazım canım üzüldüm gerçekten olsun herşeyde bir hayır vardır eminim önümüzdeki ay gelcek bebişin yola devam güzelim..
kızlar sammy_ha yı listeden sildim o da doktora gitti ya tedaviye başladı..önümüzdeki ay yazarız onu da
mrs m canım hamişim çok merak ettim seni hersabah baktım gelirsin diye allaha çok şükür mercimeğimiz iyiymiş iyi bak ona yorma kendini bol bol yat olurmu

aslıgökçecim çok teşekkürler canımmmm.... allaha şükür bebeğim iyi ama yine de düşük tehlikem olabilirmiş. doktor çok dikkat et ve iyi dinlen dedi. inşallah rabbim onu bize bağışlar.

merhabalar canlar,nasılsınız.

hoşgeldin canım iyiyim sağol sen nasılsın....senin ankaraya gidiş tarihi de yaklaştı hayırlısı inşallah.

herkese hayırlı cumalar allahım tüm evlat isteyenlere tez zamanda nasip eylesin...

hoşgeldin canımmm sana da hayırlı cumalar amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah herkese.

aslıgökçe ve mrs.m hoşbulduk canlarım..hava ne kadar güzel burada insanın evde oturası hiç gelmiyor..ama bebişim baş aşağı döndüğü için artık yürüyüşlerim biraz ağırlaştı pek biyere çıkamıyorum..sizlerde ne var ne yok

aslıgökçecim çok teşekkürler canımmmm.... allaha şükür bebeğim iyi ama yine de düşük tehlikem olabilirmiş. doktor çok dikkat et ve iyi dinlen dedi. inşallah rabbim onu bize bağışlar.

hoşgeldin canım iyiyim sağol sen nasılsın....senin ankaraya gidiş tarihi de yaklaştı hayırlısı inşallah.

hoşgeldin canımmm sana da hayırlı cumalar amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah herkese.
iyim çok şükür.evet ankaraya gidiş tarihi yaklaştı,heyecan basmaya başladı benide.hayırlısı olsun bakalım.mercimek nasıl.

aslıgökçe ve mrs.m hoşbulduk canlarım..hava ne kadar güzel burada insanın evde oturası hiç gelmiyor..ama bebişim baş aşağı döndüğü için artık yürüyüşlerim biraz ağırlaştı pek biyere çıkamıyorum..sizlerde ne var ne yok

evet yaa burada da hava çok güzel ama ben de evde dinlenmek zorundayım. ayyyyy canım benimmm günün yaklşıyor tabi artık ağırlaşmaya başlamışsındır. rabbim yardımcın olsun canım.
benim 2 kez çok az da olsa kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum ama çok şükür mercimeğim iyiymiş. doktor az olsa bile düşük tehditi olarak değerlendiriyoruz dedi. o yüzden 10 günlük rapor verdi canım. dinleniyorum.

ben dün regl odum.normalde gecikirdi.erken oldum.listede oluncada çok heyecanlanıyorum.bu yüzden reglimde bazen gecikmeler oluyor.

canımm erken olması normal çünkü geçen ay iyice şaşırmıştı. ne güzel erken regl olmuşsun, vücudun tam temizlenir ve inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır canım.

iyim çok şükür.evet ankaraya gidiş tarihi yaklaştı,heyecan basmaya başladı benide.hayırlısı olsun bakalım.mercimek nasıl.

ayyyy bak ben de heyecanlandım. inşallahhhh canım inşallah hayırla sonuçlanır. bugün tv de izledim bir kadının 3-4 yaşlarında oğlu vardı. şöyle anlattı aslında ben oğlumdan önce 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ama stresimden dolayı tutmadım. tam artık olmaz deyip boşverdiğimde allah tarafından normal gebelikle oğlum geldi dedi ve herkese stresi bırakmasını önerdi. inşallah sen de rahat git canım.

mercimeğim iyi çok şükür.

Geri