Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım ben çıkıyorum biraccık geziyimm...kendinize dikkat edinn
mrs m canım fazla hareket etme çok dikkat et kendine bırak işleri kocişin yapsın tamammı 🙂 seni seviyorum canım ama mercimeği daaa çok seviyorummm,
eyşanım rabbim sana kolay doğum nasip etsin inşallah çok öpüyorum sizii

canımm erken olması normal çünkü geçen ay iyice şaşırmıştı. ne güzel erken regl olmuşsun, vücudun tam temizlenir ve inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır canım.

ayyyy bak ben de heyecanlandım. inşallahhhh canım inşallah hayırla sonuçlanır. bugün tv de izledim bir kadının 3-4 yaşlarında oğlu vardı. şöyle anlattı aslında ben oğlumdan önce 2 kez tüp bebek tedavisi yaptırmıştım ama stresimden dolayı tutmadım. tam artık olmaz deyip boşverdiğimde allah tarafından normal gebelikle oğlum geldi dedi ve herkese stresi bırakmasını önerdi. inşallah sen de rahat git canım.

mercimeğim iyi çok şükür.
inşallah canım.kendiliğinden olur.Rabbim yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder.belki batıl olarak göreceksin ama şuan oturduğumuz evden taşınıyoruz 1kaç aya kadar.bu ev bana hep uğursuz gibi gelmiştir.rüyalarımda sürekli taşınacağımız evde çocuklu olarak görüyorum kendimi.hayırlısı.

canlarım ben çıkıyorum biraccık geziyimm...kendinize dikkat edinn
mrs m canım fazla hareket etme çok dikkat et kendine bırak işleri kocişin yapsın tamammı 🙂 seni seviyorum canım ama mercimeği daaa çok seviyorummm,
eyşanım rabbim sana kolay doğum nasip etsin inşallah çok öpüyorum sizii

canımmmm çok sağol.... kocacım canım sağolsun yapıyor zaten. ayyyyy bizde seni seviyoruz, günün az kalmış inşallah senin mercimeğin de gelmiştir.

görüşürüz canım iyi eğlenceler

ayyy ne güzell kızmı erkek mi? 8 aylıkmı oldun canım
8.aya 1hafta oldu girdik canım erkekim olacak inşallah..darısı başına hayatım hep dua ediyorum..

evet yaa burada da hava çok güzel ama ben de evde dinlenmek zorundayım. ayyyyy canım benimmm günün yaklşıyor tabi artık ağırlaşmaya başlamışsındır. rabbim yardımcın olsun canım.
benim 2 kez çok az da olsa kanamam oldu pembemsi bir şekilde... çok korktum ama çok şükür mercimeğim iyiymiş. doktor az olsa bile düşük tehditi olarak değerlendiriyoruz dedi. o yüzden 10 günlük rapor verdi canım. dinleniyorum.
dikkat et canım kendine yat dinlen iş falan yapma..güzel havalarda zorda olsa inşallah seneye bebeklerimizle gezeriz..ben bazı konularda çok pişmanım tehlikeli bir hamilelik dönemi geçirmememe rağmen istanbula yani memleketime bile gitmedim şehir dışına tatile hiçbiyere gidemedim çok korkak davrandım çevremde herkes erkenden kapattın kendini eve dedi tanıdığım hamile arkadaşlar ise fıldır fıldır gezdiler..nasılsa çocuk olunca kısıtlanıyor insan diye..şimdiki aklım olsa çok korkak davranmazdım ama şimdide geç kaldım😀benim doktorum hep hamilelik doğal bir süreç sıradışı olağanüstü bir durum değil der ama ben biraz sıradışı davrandım eeeee 1sene bekledimmm ondandır demi ama😀

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis
dentnurse......................23 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

aslıgökçe ...................... 27 Nisan
Eminegelin .................. 28 Nisan
daffodil..........................29 Nisan
izgil85 .......................... 30 Nisan
sevilay76........................1Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
Yazgulu24.......................6 Mayıs
ecce ................................. 6 Mayıs
azade.................................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
ecem09 .....................18 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
nurci ..............................23 Ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141 ..................... 27 ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos ........................... 27 ağustos(Ağustos Anne adayı süperrrrrrr):baby:
kayra ................................ ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
cansı14................................ağustos(Ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

inşallah canım.kendiliğinden olur.Rabbim yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder.belki batıl olarak göreceksin ama şuan oturduğumuz evden taşınıyoruz 1kaç aya kadar.bu ev bana hep uğursuz gibi gelmiştir.rüyalarımda sürekli taşınacağımız evde çocuklu olarak görüyorum kendimi.hayırlısı.

amiiiinnnnn canım inşallah sağol.

haklısın canım bazen yaşadığımız şehir bile uğursuz gelebiliyor. hayırlısıyla içinin ısındığı bir evde eşinle çoookkk mutlu olursun ve inşallah mutluluğunuza mutluluk katacak evlatlarınız olur. amin.

dikkat et canım kendine yat dinlen iş falan yapma..güzel havalarda zorda olsa inşallah seneye bebeklerimizle gezeriz..ben bazı konularda çok pişmanım tehlikeli bir hamilelik dönemi geçirmememe rağmen istanbula yani memleketime bile gitmedim şehir dışına tatile hiçbiyere gidemedim çok korkak davrandım çevremde herkes erkenden kapattın kendini eve dedi tanıdığım hamile arkadaşlar ise fıldır fıldır gezdiler..nasılsa çocuk olunca kısıtlanıyor insan diye..şimdiki aklım olsa çok korkak davranmazdım ama şimdide geç kaldım😀benim doktorum hep hamilelik doğal bir süreç sıradışı olağanüstü bir durum değil der ama ben biraz sıradışı davrandım eeeee 1sene bekledimmm ondandır demi ama😀

evet canım dikkat ediyorum bunun sebebi ben de çok bekledim. rabbim hayırlısıyla onları sağlıklı olarak kucaklarımıza vermeyi nasip etsin inşallahhhhh.

canım sana hak veriyorum ben olsam ben de öyle davranırdım. ama çocuğun olması seni engellemez emin ol. yabancı turistlere baksana 1 aylık bebekleriyle heryeri geziyorlar. biz çok pimpirikliyiz sadece o kadar. ben de bu eski kafalılığı bırakıcam. allahım hayırlısıyla kucağıma verirse hiçbir şeyden eksik kalmamaya çalışacağım. sonuçte her yerde doktor var niye kendimizi kasalım ki 🙂

Geri