kızlar yenı gırdım ama cıkmam gerek sohbet etmek ıstıyodum neysee ısım cıktı gorusuruz yıne kendınıze bebıslerımze ıyı bakın hamıslerımmmm dua edın bızede olurmu?öptum ıkınızıdeeee mrs.m ve eysannn
hayırlı cumalar kızlar
mrs.m seni gördüğüme sevindim canım dinleniyosun değilmii sakın iş falan yapma iice dinlen cnm
hamdolsun cnm biraz sıkılıyorum okadar kalkıp ders çalışıcam.dikkat et kendien arkadaşım.grşz tekrar inşş bişi olmaz ev kirlnsin onlar halledilir yeterki sağlık olsunsağol canımmm evet dinleniyorum...koltuğa uzanıp nete bağlanıyorum yoksa gelemezdim. yok canım hiçbir şey yapmıyorum. ev çok kirlendi aslında gözüm rahatsız oluyor ama bebeğim daha önemli diyorum. inşallah sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum. sağolsun eşim yardımcı oluyor.
sen nasılsın ne var ne yok
Mrs m canim sana bisey soracaktim.Dr neye dayanarak düsük tehlikesi var dedi sana?Kanaman mi var?Merak ettim,kusuruma bakma🙂sağol canımmm evet dinleniyorum...koltuğa uzanıp nete bağlanıyorum yoksa gelemezdim. yok canım hiçbir şey yapmıyorum. ev çok kirlendi aslında gözüm rahatsız oluyor ama bebeğim daha önemli diyorum. inşallah sorunsuz devam etsin diye dua ediyorum. sağolsun eşim yardımcı oluyor.
sen nasılsın ne var ne yok
Sanada hayirli cumalar nurumcanlarım hepinize hayırlı cumlar ben kaçtım grşz inşş dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?