Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sevilaycim hosgeldin canim.Nasil gidiyor calismalar😀
canım bende çalışma felan kalmadı moralim sıfır akıntılar hepten durunca artık bitti dedim:küstüm:bu ayda gitti
canım Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin sen güçlüsün bebeğin annesine sıkı sıkı sarılıp büyüyecek tamam

Nur ,Lara , Mrsm , Sevilay nasilsiniz bakalim

iyiyiz canım seni sormalı?

nedençalışma kaldı diyorsun canım....pes etme devam et lütfen. ah bu moral değil mi bizi hep bekleten. nolur sakin ve rahat ol.

amiiiiiiiiiinnn inşallah canım. inşallah canım hayırlısıyla.

Canim,üzülme ya.Allahtan ümit kesilmez.Adet olmadan bilemezsin ki.Bazen insanin en ummadigi,en az calistigi ay tutuyor.Ben ne yapayim canim ya?Benim sadece bu ay degil belkide 3 ayim gitti.Tedaviler en azindan o kadar sürecek.Cok zor ama sabretmekten baska caremiz yok.Umutsuzluga kapilmak hic yok.
Gülyüzlüm,iyim tatlim.Sen nasilsin?

allah kabul etsin inşalllaaahhhh dualarını. ne güzel allahtan istemek, gerçekten samimi istenen dualar kabul olurmuş. allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah canım.

hamd olsun cnm bende iyiyim ama aklima bisey takildi ya bugün gün asiri iliskiye girdim iliski aninda benden sivi bi akinti geldi kafam ona takildi ney olabilir diye 😕 döllenme günümdü bugün hesaplamalara bakarsan ona göre yaptim ondan olabilirmi acaba 😕