canım bende çalışma felan kalmadı moralim sıfır akıntılar hepten durunca artık bitti dedim:küstüm:bu ayda gittiSevilaycim hosgeldin canim.Nasil gidiyor calismalar😀

canım Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin sen güçlüsün bebeğin annesine sıkı sıkı sarılıp büyüyecek tamamhoşgeldin canımmmm 🙂 ayyy ne güzel yazı maviyi de severim içimi açtın 🙂
çok şükür mercimeğim iyi. 4 milimetre daha ama büyüyür. evet canım dinleniyorum mecburen. sonuçta herşeye ihtimal vermek lazım. allahım inşallah mercimeğimin sağlıkla büyümesine yardım eder ve onu benim kucağıma verirrrrr aminnn.
sen nasılsın canım

evet canım işi şansa bırakmak istemiyorum. inşallah iyi olur. sağol canımmm
aleyküm selam canımmm hoşgeldiinn sana da hayırlı cumalar. evettt bu mübarek günde inşallah rabbim sizlere de meleklerinizi tez vakitte yollar
amin cnm insallah bugün sabah namazina kalktim 6 da namazdan sonra secdede 100 kere okunacak duayi okudum allah o duayi kim 100 kere okursa kabul ediyormus kalktim okudum kildim namazimida ettim duamida insallah mübarek günde kabul eyler allahim duami ve güldürür benimde yüzümü🙂
eh işte canım idare ediyoz inşallah iyide olcam:küstüm:sen nasılsın?Nur ,Lara , Mrsm , Sevilay nasilsiniz bakalim
gördüm bitanem tskler arastirdigin icin hakkini helal et bitanem 🙂Aslm gülüm.Sagol,insallah🙂Sanada hayirli cumalar.Profilindeki yaziyi gördün mü?
Nur ,Lara , Mrsm , Sevilay nasilsiniz bakalim
canım bende çalışma felan kalmadı moralim sıfır akıntılar hepten durunca artık bitti dedim:küstüm:bu ayda gitti
canım Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin sen güçlüsün bebeğin annesine sıkı sıkı sarılıp büyüyecek tamam![]()
bende iyiyim hamd olsun cnm bugün gün asiri iliskiye girdik döllenme günüm hesapladigima göre ama ya kizlar sizdede oldumu hic iliskiye girerken benden sivi akintilar oldu bu nedemek acaba cok merak ettim 😕eh işte canım idare ediyoz inşallah iyide olcam:küstüm:sen nasılsın?
canım bende çalışma felan kalmadı moralim sıfır akıntılar hepten durunca artık bitti dedim:küstüm:bu ayda gitti
canım Allah hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin sen güçlüsün bebeğin annesine sıkı sıkı sarılıp büyüyecek tamam![]()
amin cnm insallah bugün sabah namazina kalktim 6 da namazdan sonra secdede 100 kere okunacak duayi okudum allah o duayi kim 100 kere okursa kabul ediyormus kalktim okudum kildim namazimida ettim duamida insallah mübarek günde kabul eyler allahim duami ve güldürür benimde yüzümü🙂
hamd olsun cnm bende iyiyim ama aklima bisey takildi ya bugün gün asiri iliskiye girdim iliski aninda benden sivi bi akinti geldi kafam ona takildi ney olabilir diye 😕 döllenme günümdü bugün hesaplamalara bakarsan ona göre yaptim ondan olabilirmi acaba 😕iyiyiz canım seni sormalı?
nedençalışma kaldı diyorsun canım....pes etme devam et lütfen. ah bu moral değil mi bizi hep bekleten. nolur sakin ve rahat ol.
amiiiiiiiiiinnn inşallah canım. inşallah canım hayırlısıyla.