Jinekologlar öyle diyor gebelik belli olmadan birşey olmaz die çünkü spermin yumurtada döllenmesi rahime yerleşmesi en az 10-15 günü alıyormuş yani seninde dediğin gibi adet geçmeden bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biraz kullanayımda geçtikten sonra bırakırım.. bugün 4 te tekrar yapıcam testimi bu günde yumurtlamışmıyım görelim bakalım :meri:
sağol canım allaha şükür iyiyim...doktora görünmek beni rahatlattı ama yine de dikkatli olmalı ve dinlenmeliymişim. evet bol bol dinleniyorum. canım progeston diye hazneden alınan bir ilaç var doktor verdi, kullanayım mı bilemedim, ne dersin
selzehcim sen de fikrini söylesene
kızlar bende bu sabah ıkılı test sonucumu doktoruma göstermeye gıttım sonuçlarım çok ıyıymıs masallah bebişim çok saglıklıymıs degerlerın süperrr dedı risk oranlarım falan yanı çok sevındım gerçekten hep düşünüyodum çok rahatladım
sağol canım allaha şükür iyiyim...doktora görünmek beni rahatlattı ama yine de dikkatli olmalı ve dinlenmeliymişim. Evet bol bol dinleniyorum. Canım progeston diye hazneden alınan bir ilaç var doktor verdi, kullanayım mı bilemedim, ne dersin
selzehcim sen de fikrini söylesene
canım evet aslında..... aylarca hiç resim eklememiştim. bu benim hamilelikten önceki ay eklediğim ilk resim oldu. sende anısı kötü bunu biliyorum ve gerçekten üzülüyorum, hatta kaldır dersen gücenmem