Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Jinekologlar öyle diyor gebelik belli olmadan birşey olmaz die çünkü spermin yumurtada döllenmesi rahime yerleşmesi en az 10-15 günü alıyormuş yani seninde dediğin gibi adet geçmeden bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biraz kullanayımda geçtikten sonra bırakırım.. bugün 4 te tekrar yapıcam testimi bu günde yumurtlamışmıyım görelim bakalım :meri:

evet canım kullan sen sımdı geçınce bırakırsın tatlım testte sılıklesmısse çızgıler yumurtlaman olmus demektır canımcım ama çalısın yınede

slm canım hosgeldın

hoşbuldum cnm benim sen nasılsın asıl nasıl oldun dinleniyosun dimi

sağol canım allaha şükür iyiyim...doktora görünmek beni rahatlattı ama yine de dikkatli olmalı ve dinlenmeliymişim. evet bol bol dinleniyorum. canım progeston diye hazneden alınan bir ilaç var doktor verdi, kullanayım mı bilemedim, ne dersin
selzehcim sen de fikrini söylesene

kızlar bende bu sabah ıkılı test sonucumu doktoruma göstermeye gıttım sonuçlarım çok ıyıymıs masallah :nazar:bebişim çok saglıklıymıs degerlerın süperrr dedı :nazar:risk oranlarım falan yanı çok sevındım gerçekten hep düşünüyodum çok rahatladım
cnm benim maşallah çok sevindim allah nazarlardan saklasın dr benide salı günü tahlile çağırdı acaba o 2li test içinmidir?

yasemiiiiiiiiiiiiiiiinn hoşgeldin gülümm...
hoşbuldum cnm sen de başlamışsın preseedli çalışmalara inşallah iyi sonuçlar alırsın tatlım.
sağol canım allaha şükür iyiyim...doktora görünmek beni rahatlattı ama yine de dikkatli olmalı ve dinlenmeliymişim. Evet bol bol dinleniyorum. Canım progeston diye hazneden alınan bir ilaç var doktor verdi, kullanayım mı bilemedim, ne dersin
selzehcim sen de fikrini söylesene
dra güveniyomusun cnm bende pek bilemedim eğer korkun varsa bi başka dra daha sor cnm tabi selzeh de bilir?
evet canım kullan sen sımdı geçınce bırakırsın tatlım testte sılıklesmısse çızgıler yumurtlaman olmus demektır canımcım ama çalısın yınede

slm canım hosgeldın
hoşbuldum cnm maşallah baya iyi gördüm seni hep öyle olun inşallah

hoşbuldum cnm sen de başlamışsın preseedli çalışmalara inşallah iyi sonuçlar alırsın tatlım.

dra güveniyomusun cnm bende pek bilemedim eğer korkun varsa bi başka dra daha sor cnm tabi selzeh de bilir?

hoşbuldum cnm maşallah baya iyi gördüm seni hep öyle olun inşallah
hoşgeldin ynsyasemin nasılsın cnm bebekte ii ohh maşallah sağlıklı olun hep inş yaa bizede dua edinn

canım evet aslında..... aylarca hiç resim eklememiştim. bu benim hamilelikten önceki ay eklediğim ilk resim oldu. sende anısı kötü bunu biliyorum ve gerçekten üzülüyorum, hatta kaldır dersen gücenmem
hayır canım sana bısey soyleyeyımmı benımde hamıle kalmadan once koydugum resımdı🙂bebek okadar guzelkı allahım oyle guzel bı cocouk nasıp etsın herkese....kaldırma sakınnnn canımmm

Geri