berranur Yeni Üye Üye 24 Nisan 2010 #51.831 kızlarr bende çıkıyorum kendinize dikkat edin grşzzz melekelr
sılam_nisa Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.832 yns_ysmn' Alıntı: güle güle cnm bol bol dinlen kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... YNS_YSMN merhaba seninle daha önce konuşmamıştık ama mümkünse 1-2 dk. bana ayırırmısın?bişeyler sormak istiyomda
yns_ysmn' Alıntı: güle güle cnm bol bol dinlen kendine iyi bak Genişletmek için tıkla ... YNS_YSMN merhaba seninle daha önce konuşmamıştık ama mümkünse 1-2 dk. bana ayırırmısın?bişeyler sormak istiyomda
yns_ysmn Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.833 Canlarım bende çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
yns_ysmn Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.834 sevilay76' Alıntı: [sıze=6]yns_ysmn merhaba seninle daha önce konuşmamıştık ama mümkünse 1-2 dk. Bana ayırırmısın?bişeyler sormak istiyomda[/sıze] Genişletmek için tıkla ... merhaba tatlım tabi cnm buyur
sevilay76' Alıntı: [sıze=6]yns_ysmn merhaba seninle daha önce konuşmamıştık ama mümkünse 1-2 dk. Bana ayırırmısın?bişeyler sormak istiyomda[/sıze] Genişletmek için tıkla ... merhaba tatlım tabi cnm buyur
S selzeh Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.835 yns_ysmn' Alıntı: cnm ben şuan 10. Haftadayım yani 9+6 salı günüde 11. Haftaya yeni girmiş olucam Genişletmek için tıkla ... canım bu test 11+1 ıle 13+6 arası oluyo sanırım kan tahlıllerını yapıcak senın o
yns_ysmn' Alıntı: cnm ben şuan 10. Haftadayım yani 9+6 salı günüde 11. Haftaya yeni girmiş olucam Genişletmek için tıkla ... canım bu test 11+1 ıle 13+6 arası oluyo sanırım kan tahlıllerını yapıcak senın o
sılam_nisa Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.836 nur85' Alıntı: kızlarr bende çıkıyorum kendinize dikkat edin grşzzz melekelr Genişletmek için tıkla ... güle güleee kendine iyi bakkkk
nur85' Alıntı: kızlarr bende çıkıyorum kendinize dikkat edin grşzzz melekelr Genişletmek için tıkla ... güle güleee kendine iyi bakkkk
*AyşegüL* Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.837 selzeh' Alıntı: canım Uz. Dr. Zeynep yılmaz kadın dogumcu tatlım bu sabah ordaydım nerdeyse karsılacakmısız senınle🙂 Genişletmek için tıkla ... aaa sendemi ordaydın bende kbb kliniğine inmiştim hatta bi ara baktım tam kayıt bölümünün yanında zeynep hn.ın odası baktım içeride hasta var kısss yoksa o senmiydin ?
selzeh' Alıntı: canım Uz. Dr. Zeynep yılmaz kadın dogumcu tatlım bu sabah ordaydım nerdeyse karsılacakmısız senınle🙂 Genişletmek için tıkla ... aaa sendemi ordaydın bende kbb kliniğine inmiştim hatta bi ara baktım tam kayıt bölümünün yanında zeynep hn.ın odası baktım içeride hasta var kısss yoksa o senmiydin ?
sılam_nisa Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.839 yns_ysmn' Alıntı: merhaba tatlım tabi cnm buyur Genişletmek için tıkla ... çıkıyom deyince
yns_ysmn Hamiş Melek 24 Nisan 2010 #51.840 selzeh' Alıntı: canım bu test 11+1 ıle 13+6 arası oluyo sanırım kan tahlıllerını yapıcak senın o Genişletmek için tıkla ... hıııı anladım cnm sağol
selzeh' Alıntı: canım bu test 11+1 ıle 13+6 arası oluyo sanırım kan tahlıllerını yapıcak senın o Genişletmek için tıkla ... hıııı anladım cnm sağol