Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

saağ olcanım ekledın icin bır bende senı eklerım kızz
evet gülüm yaa,her hamile kalanla kendim hamile olmus gibi seviniyorum bende.ınsallah sira hepimize gelecek🙂bende istiyorum kutlama bana ne...
inşallah hep berber kurlarz
inş canım bizde hamiş olcaz ve bizde haberlerimizi vercez bizde anne adayı oluruz inş rabbim bizde bebklerimizi verir ve en yakın zmanda
amın canım

canımm detaylı anlatsana neler yaptın neler hissettin nekardır bekliyodun ilaç kullnamışmıydınnnnnnnnnnnnnn
tekrar tebrikler cnm yaa sağlıkla büyüsün meleğin inşş

oy oyyyyyyyyyyyyy minnacik annesi kendinede onada dikkat ettt olurmuu
saağ olun canlarım 3 aydır tedavı goruyodum kılomen ct iğnesı 2 ada tutmadı 3 ayda tuttu gunde 3 tane attım kılomnı ama bırde bu ay incır kuru yaptım ama fazla yapmadım sade bır hafta yaptım

sende ol cnm insallah kutlamanin alasini yapicaz sanaaaaaaaaa inan hala agliyorum aglarkende dua ediyorum allah tüm bekliyenlere versin diye bizede ikinci evlatlarimizi nasip eder insallah güzel allahim

Amin gülüm amin Allahim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin.Bende buraya ilk girdigim zamanlar duydugum her hamilelik haberiyle agliyordum.Simdi biraz daha serin kanliyim.Su siralar hamile olmayi istemedigimden sanirim.Önce düsüklerin sebebini ögrenmeliyim.Böyle kafamdan cikardim ya diyorum belkide hamile olurum.Insanin istemedigi an basina gelir ya.Hayirlisi olsun bakalim.